מתוך המופע בבריכת הסולטן: מחרוזת אוצרות יהודיים

אברהם פריד – צילום: חיים טויטו

לרגל ח"י אלול, היום שבו ירדו לעולם נשמותיהם של שני המאורות הגדולים: הבעש"ט, מחולל שיטת החסידות ושל בעל התניא, מייסד חסידות חב"ד, מגיש אברהם פריד לראשונה בעברית "מחרוזת אוצרות יהודיים", מתוך המופע שהתקיים בחודש סיוון האחרון בבריכת הסולטן בירושלים. 

במחרוזת החדשה, מיטב השירים שהוקלטו לפני כשלושים שנה על שני האלבומים של "אוצרות יהודיים" ובהם השירים האהובים: התורה והאומות, שבת קודש, יעקב, יוסף מוקיר שבת והעלה והתולעת, המבוסס על אחד החידושים של תורת החסידות על פי הבעש"ט, כי יש השגחה פרטית על כל דבר שקיים בעולם, החל מבני אדם וכלה בכל תנועה של כל מציאות כלשהי שקיימת בעולם.

לחצו PLAY להאזנה למחרוזת

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלחנן אלחדד וקובי ברומר בדואט ישיבתי חדש – "אנעים זמירות"

אחרי שורת סינגלים באווירה ישראלית ששחררו כל אחד בנפרד, ואלבום חסידי שמתבשל אצל ברומר, אלחנן אלחדד וקובי ברומר חוברים יחד ומשיקים את "אנעים זמירות", להיט ישיבתי אותנטי, סוחף ומרגש

להאזנה ←