יענקי זינגבוים מפתיע עם סינגל חדש לימים הנוראים

יענקי זינגבוים

חלפו לא מעט שנים מאז הוציא יענקי זינגבוים את צמד אלבומיו "מחול לצדיקים/אנחנו לא מפחדים" ו"מדור לדור". מאז, הוא מפציע מפעם לפעם כאשר באמתחתו שיר חדש או שניים. בקיץ אשתקד היה זה השיר 'אהבת ישראל' וכעת הוא חוזר עם שיר חדש באווירת הימים הנוראים – "אבינו מלכנו".

את השיר הלחין מקס ג'נובסקי מארה"ב ועיבד אריק רודיך. הביצוע המקורי ללחן הוא של זמרת אמריקאית. זינגבוים שמע את השיר ומאוד התרגשתי מהלחן, שמתחבר למילים כל כך עוצמתיות. "תמיד בימים נוראים בתור חזן אני מאד מתרגש מהתחינה ומעומק המשמעות שנמצא במילים וכבר לפני מספר שנים ידעתי שיום אחד אקליט את זה" – משחזר יענקי זינגבוים ל'חסידיניוז'.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2010/08/zingboim-avinumalkeinu.mp3|titles=יעקב זינגבוים – אבינו מלכנו]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

"קברי הצדיקים" – סנדי דינקל משיק גרסה ווקאלית

עם תחילת ימי הספירה, מגיש סנדי דינקל ביצוע ווקאלי ללהיט שלו "קברי הצדיקים". השיר עוסק בזיקה המתמשכת של עם ישראל בעיקבתא דמשיחא לצדיקים ולקברי הצדיקים

להאזנה ←
שירים חסידיים

'עושה השלום': דיויד טויב ורפאל מדמון עם גרסה ווקאלית

הדואט המוצלח של הזמר המזרחי רפאל מדמון והזמר החסידי דיויד טויב – "עושה השלום" – אותו כתב והלחין דוד יצחק המוכר מפרוייקט 'שירת התהילים', כעת בגרסה ווקאלית.

להאזנה ←