יענקי זינגבוים מפתיע עם סינגל חדש לימים הנוראים

יענקי זינגבוים

חלפו לא מעט שנים מאז הוציא יענקי זינגבוים את צמד אלבומיו "מחול לצדיקים/אנחנו לא מפחדים" ו"מדור לדור". מאז, הוא מפציע מפעם לפעם כאשר באמתחתו שיר חדש או שניים. בקיץ אשתקד היה זה השיר 'אהבת ישראל' וכעת הוא חוזר עם שיר חדש באווירת הימים הנוראים – "אבינו מלכנו".

את השיר הלחין מקס ג'נובסקי מארה"ב ועיבד אריק רודיך. הביצוע המקורי ללחן הוא של זמרת אמריקאית. זינגבוים שמע את השיר ומאוד התרגשתי מהלחן, שמתחבר למילים כל כך עוצמתיות. "תמיד בימים נוראים בתור חזן אני מאד מתרגש מהתחינה ומעומק המשמעות שנמצא במילים וכבר לפני מספר שנים ידעתי שיום אחד אקליט את זה" – משחזר יענקי זינגבוים ל'חסידיניוז'.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2010/08/zingboim-avinumalkeinu.mp3|titles=יעקב זינגבוים – אבינו מלכנו]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

החדש והאופטימי של רולי דיקמן – ״להביט קדימה״

רולי דיקמן מוציא את הסינגל החדש “להביט קדימה”, שיר מעצים ומלא תקווה, המבקש להזכיר שגם אחרי תקופות מורכבות אפשר לבחור להרים את הראש, להמשיך לצעוד ולהאמין שהטוב עוד מחכה מעבר לפינה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מנחם לוי מארח את שמחה פרידמן: "וַיִּבְחַר בְּדָוִד"

בדרך לאלבום מושקע של ניגוני חב"ד, הזמר החב"די מצרפת מנחם לוי, מארח את הזמר החסידי שמחה פרידמן לדואט מקפיץ בו הם מבצעים יחד את הניגון החב"די "וַיִּבְחַר בְּדָוִד"

להאזנה ←