אין עוד מלבדו: הזמרים מחדשים את הלהיט

זה כבר מספר שנים ששרים באירועים חסידיים את הלהיט "אין עוד מלבדו" אותו שר עם הציבור הרב יעקב מאיר שכטר שליט"א, נשיא קהילת "קרן אור" של חסידי ברסלב, על לחן מוכר של חסידות חב"ד, אך עד כה – לא יצא לזה ביצוע איכותי.

גדולי הזמר: ארהל'ה סאמעט, עקיבא גרומן, יואלי קליין, שעי'ה גרוס ומוטי כהן – חברו יחדיו לביצוע אחד ענק וסוחף, נדבת ר' שמואל סטפנסקי הי"ו מארה"ב.

על העיבוד המוזיקלי הופקד המעבד בני לאופר, כשאליו נלווים מקהלת "קאפלה" ונגן הקלרינט אברהם בלטי.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ברוך ויזל ביצירה מרטיטה לימים הנוראים: "ונתנה תוקף"

לקראת הימים הנוראים הבעל"ט, מגיש בעל המנגן ברוך ויזל יצירה קסומה על 'ונתנה תוקף' – מרגעי השיא של תפילת הימים הנוראים, עם המוזיקאי והמעבד יענקי לנדאו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שימי וייס משיק סינגל שני: "רָם וְנִשָּׂא"

עם תהודה רבה מהסינגל הראשון שלו, משיק שימי וייס סינגל שני "רָם וְנִשָּׂא" בלחנו של נחמן זוננשיין, שאף משתתף בביצוע, העיבוד וההפקה המוזיקלית של אבי שפרונג.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ערב יום הדין, משה חליפה עם סינגל חדש: "נחישות"

"נחישות", שיר המעודד חיזוק באמונה ובעבודת השם. חליפה, המתעסק בתחום מערכות הבניין ומנהל פרויקטים למחייתו, מחלק את זמנו בין עבודת השם בלילות לבין המשפחה והיצירה המוזיקלית בשאר הזמן.

להאזנה ←