אין עוד מלבדו: הזמרים מחדשים את הלהיט

זה כבר מספר שנים ששרים באירועים חסידיים את הלהיט "אין עוד מלבדו" אותו שר עם הציבור הרב יעקב מאיר שכטר שליט"א, נשיא קהילת "קרן אור" של חסידי ברסלב, על לחן מוכר של חסידות חב"ד, אך עד כה – לא יצא לזה ביצוע איכותי.

גדולי הזמר: ארהל'ה סאמעט, עקיבא גרומן, יואלי קליין, שעי'ה גרוס ומוטי כהן – חברו יחדיו לביצוע אחד ענק וסוחף, נדבת ר' שמואל סטפנסקי הי"ו מארה"ב.

על העיבוד המוזיקלי הופקד המעבד בני לאופר, כשאליו נלווים מקהלת "קאפלה" ונגן הקלרינט אברהם בלטי.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

משה זרצקי בשיר ווקאלי מרגש: "היה נא קרוב"

השיר "הֱיֵה נָא קָרוֹב", הסינגל השמיני של זרצקי שיוצא כעת לראשונה בגרסה ווקאלית – מולחן על מילות תפילת "עֲנֵנוּ" הנאמרת בעת תענית ציבור, תפילה המבקשת מענה בשעת מצוקה

להאזנה ←
שירים חסידיים

איציק פאמפ ושלוימל'ה קרישבסקי בביצוע מצמרר ל"אני מאמין"

הקלידן איציק פאמפ והזמר שלוימל'ה קרישבסקי משיקים ביצוע חדש ומרגש ליצירה המיתולוגית "אני מאמין", המזוהה עם שירת היהודים בדרכם למחנות ההשמדה בתקופת השואה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שבתי לירושלים – צביקי רנד בקאבר מלא תקווה 

חודש תמוז כאן וזה בדיוק הזמן להיכנס למילות הנחמה המעודדות והמבטיחות 'כה אמר ה' שבתי לירושלים, ברחמים ביתי ייבנה בה', הלקוחות מהקינות לתשעה באב.

להאזנה ←