שוקי מילצקי בסינגל חדש – "פנס באפלה"

לפעמים כל מה שצריך זה "פנס באפלה" שישים עליך ועל מה שיש לך להגיד ספוט שיאיר לעולם כולו. זה בדיוק מה שמרגיש שוקי מילצקי. מוסיקאי ויוצר בן 35 ונשוי+ שסולל את דרכו המוסיקלית עם סגנון כתיבה והגשה ייחודיים המשלבים רוך ועוצמה, עומק ופשטות. וחומרים פרי יצירתו, מהם יצא הסינגל הראשון "מחפש כיוון" שהתקבל באהדה רבה.

בימים אלו מושק "פנס באפלה" – הסינגל השני אותו כתב והלחין מילצקי ומדבר על הרצון שלנו כבני אדם להרגיש שמישהו הולך איתנו ומאיר לנו את הדרך. כשעל העיבוד וההפקה המוסיקלית המעבד והמפיק המוסיקלי שרון רייז.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הרב שלמה טויסיג ואיצי וואלדנר בדואט: "טאטע שומע"

15 שנה אחרי שכבש את רחבות הריקודים עם הלהיט "העכער" (מתוך האלבום טויסיג 2), חוזר הרב שלמה טויסיג לשיתוף פעולה מרגש עם המלחין ובעל המנגן הענק – איצי וואלדנר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"מחילה" הפופולארי בביצוע חדש: שי וינר ודניאל חן

יחד עם הכותב והמלחין דניאל חן, המשמש גם כמעבד המוזיקלי של הפרויקט, מציג וינר גרסה חדשה ונוגעת ללב ללהיט הנצחי "מחילה" של אבישי אשל שכתב בכישרון רב רמי לב האגדי.

להאזנה ←