משה טישלר משיק את אלבומו השני – UNITY

זמר החתונות המצליח מארה"ב, משה טישלר, משיק את אלבומו השני – "Unity" – "יוניטי". טישלר שנולד וגדל בלייקווד, החל לשיר רק בגיל 18 בעקבות העידוד הרב שקיבל מחבריו, שנהנו לשמוע את קולו הייחודי. מאז חתונתו הוא הפך לזמר מקצועי ומבוקש במיוחד, אחד העסוקים בתעשיית המוזיקה החסידית בארה"ב.

אלבומו הראשון של טישלר – "מודה אני", יצא לפני כשנתיים עם מיטב הכותבים והמלחינים ובהפקתו המוזיקלית של מנדי הרשקוביץ וזכה להשמעות רבות במיוחד בכל כלי התקשורת.

באלבום החדש משתף טישלר פעולה שוב עם הרשקוביץ ועם הכותבים והמלחינים מירי ישראלי, איצי וואלדנר, איצי ברי, הרשי ויינברגר, חייל'ה נויהאוז, והמעבדים הנוספים לאלבום: יענקי שטיינמץ וג'ק שור.

שיר הנושא של האלבום, הוקדש לזכרו של הנער אלעזר (עזי) קולטי ז"ל בן ה-13 שנהרג באסון מירון.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'אחדות' מתוך האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ישי אבן חיים & ישי לפידות ב"מסיבת חנוכה"

המוזיקאי ישי אבן חיים והזמר ישי לפידות רקחו ״ממתק מוזיקאלי״ מתוק וסוער לחג החנוכה – ׳מסיבת חנוכה׳ עם כל השירים המוכרים והאהובים עליהם גדלנו כולנו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

המגדלור החדש של שי וינר

"המגדלור שלי" הוא קריאה לפעולה מעשית: הרמת העיניים בזמנים של בלבול, בחירה בשותפות על פני בדידות, ואמונה בלתי מתפשרת גם בתוך הסערה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מנדי ווארש בשיר הדלקה: "נר ה' נשמת אדם"

השיר החדש בביצועו של הזמר מנדי ווארש, נולד בהשראת ביקור ב'אוהל' הקדוש של הרבי מליובאוויטש, מקום אליו נוהרים יהודים רבים ומדליקים נרות לפני תפילתם לה' במקום קדוש זה.

להאזנה ←