ישראל ג'רופי בשיר קצבי מלא אמונה: "תודה על החיים"

הזמר החסידי ישראל ג'רופי מתרגש להציג בפניכם סינגל חדש, זאת אחרי שני הלהיטים "ארץ ישראל" ו"תענה לי", אשר כבשו את המדיה והלבבות בארץ ובעולם .

השיר "תודה על החיים" הוא שיר קצבי אותו כתב והלחין ישראל, לפני 4 שנים, סביב תאריך הפטירה של בתו האהובה חיה הדר ע"ה, שנפטרה בגיל 8 לאחר שסבלה מהמחלה הארורה.

השיר מבטא את הרצון לעצור את שגרת החיים העמוסה ולמרות כל הניסיונות שיש לנו, לומר תודה לבורא עולם על מה שנתן ונותן לנו תמיד.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

השיר שלא נתן לירון בר מנוח – בביצוע חדש

יש שירים שאוהבים מהרגע הראשון. ויש שירים שלא נותנים מנוח. זה מה שקרה לירון בר כששמע את "ודע שלעתיד" של יוסי גרין, המבוסס על דבריו של רבי נחמן מברסלב.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ממשבר להצלחה: יהונתן ישראל בסינגל חדש: “רק לעלות”

יהונתן ישראל משחרר סינגל חדש ועוצמתי בשם “רק לעלות”, אותו כתב והלחין בעצמו. בשירו החדש מביא יהונתן מסר מחזק של התמודדות, אמונה ויכולת לקום מחדש גם מתוך רגעי משבר ונפילה.

להאזנה ←