ישראל ג'רופי בשיר קצבי מלא אמונה: "תודה על החיים"

הזמר החסידי ישראל ג'רופי מתרגש להציג בפניכם סינגל חדש, זאת אחרי שני הלהיטים "ארץ ישראל" ו"תענה לי", אשר כבשו את המדיה והלבבות בארץ ובעולם .

השיר "תודה על החיים" הוא שיר קצבי אותו כתב והלחין ישראל, לפני 4 שנים, סביב תאריך הפטירה של בתו האהובה חיה הדר ע"ה, שנפטרה בגיל 8 לאחר שסבלה מהמחלה הארורה.

השיר מבטא את הרצון לעצור את שגרת החיים העמוסה ולמרות כל הניסיונות שיש לנו, לומר תודה לבורא עולם על מה שנתן ונותן לנו תמיד.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הרב שלמה טויסיג ואיצי וואלדנר בדואט: "טאטע שומע"

15 שנה אחרי שכבש את רחבות הריקודים עם הלהיט "העכער" (מתוך האלבום טויסיג 2), חוזר הרב שלמה טויסיג לשיתוף פעולה מרגש עם המלחין ובעל המנגן הענק – איצי וואלדנר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"מחילה" הפופולארי בביצוע חדש: שי וינר ודניאל חן

יחד עם הכותב והמלחין דניאל חן, המשמש גם כמעבד המוזיקלי של הפרויקט, מציג וינר גרסה חדשה ונוגעת ללב ללהיט הנצחי "מחילה" של אבישי אשל שכתב בכישרון רב רמי לב האגדי.

להאזנה ←