סינגל חדש לאסף שפר – "עין טובה"

הזמר אסף שפר משחרר סינגל-קליפ קצבי בסגנון ים-תיכוני סוחף "עין טובה" – אותו הלחין למילותיו של רמי לב בעיבוד והפקה מוזיקלית של דניאל חן.

שנה לאחר שהוציא את הסינגל 'בן' שחשף את סיפורו האישי, שפר חוזר בשיר שמדבר על החשיבות של עין טובה ואהבת חינם. בימים אלו הוא עסוק ביצירת חומרים חדשים, ומופיע בכל רחבי הארץ.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הדואט המרגש של שמואל וישי ריבו

את השיר "כל פעם מחדש", דואט מרגש בין שמואל לישי ריבו, כתבה יוצרת צעירה שחיברה בין פסוקים מתהילים לחיים שלנו כאן ועכשיו: "גם בגיא צלמוות אתה איתי", בחיפוש אחר מקום בטוח.  

להאזנה ←
שירים חסידיים

צבי זילברשטיין ו'היום השמיני' נלחמים בדחיינות 

עם כל מה שהחיים, המשפחה והעבודה שואבים מאיתנו מכל כיוון, נהיה קל מדי לומר “אעשה את זה מחר”. אבל צבי זילברשטיין ו'היום השמיני' באים עם תזכורת חזקה: אל תחכה. תפסיק לדחות. פשוט תעשה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

אלמוג חליבה מארח את נהוראי אריאלי: עיני צופיה

“עיני צופיה” הוא שיר ותיק שזכה עם השנים לאהבה רבה בקרב הקהל, וכעת יוצא בגרסה חדשה שעוטפת אותו בעיבוד עכשווי, עם צבעים מוזיקליים עשירים וסאונד עדכני.

להאזנה ←