הסינגל העשירי של משה פלד – "רגע לפני לילה"

משה פלד, זמר ויוצר מוכשר ומיוחד בעולם המוסיקה היהודית. שיריו הקודמים – 'בשורה טובה', 'אותו היום', 'מקום לטעויות' ועוד, הפכו ללהיטים בקרב מאזיני המוזיקה היהודית.

כעת לאחר תשעה שירים,  משחרר משה פלד שיר עשירי חדש ומרגש – "רגע לפני לילה" אותו כתב והלחין, כשעל העיבוד וההפקה המוזיקלית אחראי בן שופן.

פלד: "אני איש של חורף.. הגשם על החלון, הרעם שגורם ללב להחסיר פעימה.. ויש את הלילות המוקדמים, קר בחוץ, והמון מחשבות בפנים. אינספור תהיות על המחר, מחרתיים, ועל מה שעברתי היום ואז מוצא לעצמי כמה דקות של 'מדיטציה אמונית' – כך אני קורא לזה. חדר כושר מוחי לא קל, אבל מלא בתקווה ורוגע אמיתיים וטהורים. השיר החדש שלי נולד משם, ומוביל אותי לשם.. ממליץ לכם לנסות!"

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אבי אילסון ומוטי איידנסון בדואט מרגש: “דיבור של הלב”

השיר, העוסק בכוחה של מנגינה ובדיבור הפנימי בין אב לבנו, מביא ניגון פנימי, עוצמתי וכנה שמתחבר ישירות אל הלב, ומלווה בקליפ מרגש המציג רגעים שקטים ונטולי מילים בין אב לבן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

דוד סיטבון בסינגל שנכתב בימי המלחמה: "להתבונן נכון"

"להתבונן נכון" – סינגל שנכתב מתוך תחושת חוסר מוצא וכאב עמוק של אדם שלא רואה עתיד ברור. תחושה שכלל עם ישראל הכיר בשנתיים האחרונות של מלחמה, שבר וחוסר וודאות.

להאזנה ←