הקליפ החדש של בערי וובר – ״עוד יוסף חי״

בשעה שאנחנו מתקרבים לסיפורו של יוסף הצדיק בפרשיות האחרונות של חומש בראשית, הזמר בערי וובר מגיש קליפ מעצים ומלא מסר על השיר המרגש ״עוד יוסף חי״ שחותם את אלבומו ״קרבן״, שמספר את סיפורו של יוסף כמשל לחיינו.

את התסריט היצירתי והמופלא שמתאר ילד שחווה דחייה והתעללות קשה מצד חבריו, אך בכל זאת ממשיך ומתגבר, כתב פנחס ביכלר (מלכות). הבימוי של הרשי סגל בהפקה מושקעת של מיכאל צי.

בערי כותב: ״אני יכול לכתוב ספר עם מספר הסיפורים שקיבלתי על השיר ״עוד יוסף חי״; הורים וילדים שהתפייסו, רבנים ומורים שמתייחסים לתלמידיהם וילדים שחוזרים למסלולם לאחר שהתחברו למסר החזק בשיר הזה. אם אי פעם היה שיר שצריך קליפ ראוי, היה מדובר בו.״

לחצו PLAY לצפייה בקליפ

ביצועים נוספים

צרכנות

מוכנים לחנוכה: יצירה יהודית שממשיכה להתנגן מדור לדור

השנה, כמו בכל שנה, "הצורפים" מפתיעה במגוון עיצובים שיתאימו לכל סגנון. הקולקציות החדשות משלבות עיצובים מודרניים וקלאסיים עם מסורת צורפות עתיקת יומין, כאשר כל חנוכייה מיוצרת בעבודת יד מוקפד

להאזנה ←
שירים חסידיים

אברהם פריד שר צמאה: ניגון שמחה לחודש כסלו

ערב ראש חודש כסלו ורגע לפני תחילת אירועי 'צמאה' בי"ט כסלו בבנייני האומה, רואה אור סינגל נוסף במסגרת פרויקט הניגונים המצליח. מדובר בניגון שמחה המכונה גם ׳ניגון לראש חודש כסלו׳ שזוכה לביצוע מרענן ומקפיץ של גדול הזמר החסידי אברהם פריד.

להאזנה ←