הקליפ החדש של בערי וובר – ״עוד יוסף חי״

בשעה שאנחנו מתקרבים לסיפורו של יוסף הצדיק בפרשיות האחרונות של חומש בראשית, הזמר בערי וובר מגיש קליפ מעצים ומלא מסר על השיר המרגש ״עוד יוסף חי״ שחותם את אלבומו ״קרבן״, שמספר את סיפורו של יוסף כמשל לחיינו.

את התסריט היצירתי והמופלא שמתאר ילד שחווה דחייה והתעללות קשה מצד חבריו, אך בכל זאת ממשיך ומתגבר, כתב פנחס ביכלר (מלכות). הבימוי של הרשי סגל בהפקה מושקעת של מיכאל צי.

בערי כותב: ״אני יכול לכתוב ספר עם מספר הסיפורים שקיבלתי על השיר ״עוד יוסף חי״; הורים וילדים שהתפייסו, רבנים ומורים שמתייחסים לתלמידיהם וילדים שחוזרים למסלולם לאחר שהתחברו למסר החזק בשיר הזה. אם אי פעם היה שיר שצריך קליפ ראוי, היה מדובר בו.״

לחצו PLAY לצפייה בקליפ

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מוטי וייס בסינגל חדש: "הכל לטובה"

הסינגל "הכל לטובה" מצטרף לרשימה ארוכה של יצירותיו של וייס, ביניהן "מחשבות טובות", "קטנות שבקטנות" ו"הנה זה בא", וממשיך את הקו המוזיקלי המזוהה איתו, המשלב פשטות חסידית עם אנרגיה עכשווית.

להאזנה ←
שירים חסידיים

החדש של ישי ריבו – הנשמה לא META

ישי ריבו משיק סינגל חדש עם מסר נוקב על העידן הדיגיטלי, ומכריז על "צום רשתות" של 40 יום ולילה: "הנשמה לא meta היא פה לנצח שובי כבר הביתה לא זה לא שייך לך כמה שיפה לך! שובי ואחזה- בך אני בוטח".

להאזנה ←