הקליפ החדש של בערי וובר – ״עוד יוסף חי״

בשעה שאנחנו מתקרבים לסיפורו של יוסף הצדיק בפרשיות האחרונות של חומש בראשית, הזמר בערי וובר מגיש קליפ מעצים ומלא מסר על השיר המרגש ״עוד יוסף חי״ שחותם את אלבומו ״קרבן״, שמספר את סיפורו של יוסף כמשל לחיינו.

את התסריט היצירתי והמופלא שמתאר ילד שחווה דחייה והתעללות קשה מצד חבריו, אך בכל זאת ממשיך ומתגבר, כתב פנחס ביכלר (מלכות). הבימוי של הרשי סגל בהפקה מושקעת של מיכאל צי.

בערי כותב: ״אני יכול לכתוב ספר עם מספר הסיפורים שקיבלתי על השיר ״עוד יוסף חי״; הורים וילדים שהתפייסו, רבנים ומורים שמתייחסים לתלמידיהם וילדים שחוזרים למסלולם לאחר שהתחברו למסר החזק בשיר הזה. אם אי פעם היה שיר שצריך קליפ ראוי, היה מדובר בו.״

לחצו PLAY לצפייה בקליפ

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הרשי אייזנבך מקדים שלום לכל אדם!

רגע אחרי החגים, עם פתיחתה של עונת החורף, משחרר הרשי אייזנבך שיר פאנקי וקצבי חדש, בליווי קליפ צבעוני ומסקרן המציג את סדר יומו הגדוש, כשבין הקלטה לחתונה ובין שידור להופעה הוא לא שוכח להקדים שלום לכל אדם!

להאזנה ←
שירים חסידיים

חוזרים לבראשית: מני דיסקינד משיק סינגל חדש – "ניחוח קדם"

עם פתיחת מעגל השנה וערב שבת פרשת בראשית, משיק היוצר מני דיסקינד סינגל חדש ומרגש בשם "ניחוח קדם". בתקופה שבה הלב מבקש עוגן, היצירה החדשה לוקחת את המאזין למסע שורשי

להאזנה ←
שירים חסידיים

זמר חדש, שיר חדש: אלעזר יפרח – "אבי נתן"

כשהשיר הגיע למפיק מאור שושן, הוא אמר שהשיר צריך פזמון חדש. זמן קצר אחר כך השתתף יפרח בערב תפילה לשובו של אבינתן אור מהשבי, ערב שעסק בדיוק באותן נקודות של עם אחד וסיפור משותף.

להאזנה ←