'ארזי הלבנון' בסינגל חדש לכבוד יוסף הצדיק

להקת 'ארזי הלבנון' נוסדה בברוקלין על ידי הזמר והיוצר ג'וש אנגלסון. ג'וש נולד וגדל בלוס אנג'לס על מוזיקת פולק ומוזיקת עולם קצבית.

אנגלסון, החל להלחין מוזיקה באופן רציני בעת שעבר להתגורר בברוקלין, בהשפעת המסע שלו בלימודי החסידות והמיסטיקה, כמו גם מניגונים חסידיים.

הוא החליט לייסד את הלהקה "ארזי הלבנון", המקום בו רחובות ברוקלין פוגשים את ניחוחות המזרח התיכון. כשמגשרים את שתי העולמות האלה נוצר חיבור מיוחד של שירים שאפשר לחוש בהם גם יום שמשי ומאיר וגם את העומק הקסום יותר של זירת החיים.

"יוסף" זהו הסינגל החדש של הלהקה. כאשר אנו נכנסים לתקופת השנה בה אנו לומדים את סיפורו של יוסף הצדיק, הסינגל החדש ייקח אתכם לזווית אישית יותר של הסיפור, מתוך עיניו של יוסף עצמו. השיר הוא  שיר תקווה ועידוד המדבר על צבירת ביטחון ואמון בחיים במהלך המאבקים והאתגרים. השיר משתמש בדמותו וסיפורו של יוסף, כמודל להצלחה באתגרי החיים.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ישי אבן חיים & ישי לפידות ב"מסיבת חנוכה"

המוזיקאי ישי אבן חיים והזמר ישי לפידות רקחו ״ממתק מוזיקאלי״ מתוק וסוער לחג החנוכה – ׳מסיבת חנוכה׳ עם כל השירים המוכרים והאהובים עליהם גדלנו כולנו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

המגדלור החדש של שי וינר

"המגדלור שלי" הוא קריאה לפעולה מעשית: הרמת העיניים בזמנים של בלבול, בחירה בשותפות על פני בדידות, ואמונה בלתי מתפשרת גם בתוך הסערה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מנדי ווארש בשיר הדלקה: "נר ה' נשמת אדם"

השיר החדש בביצועו של הזמר מנדי ווארש, נולד בהשראת ביקור ב'אוהל' הקדוש של הרבי מליובאוויטש, מקום אליו נוהרים יהודים רבים ומדליקים נרות לפני תפילתם לה' במקום קדוש זה.

להאזנה ←