אליעזר בן מרדכי שר לזכר חברו: "עד אנה"

השיר "עד אנה" נוצר לעילוי נשמת אחד מחבריו הקרובים של אליעזר בן מרדכי – מיכאל ניסנוב ז"ל, שנפטר בקיץ האחרון לאחר שנלחם במחלת הסרטן.

"בחרתי את המילים האלו שדיברו אליי באופן ישיר. בחלק הנמוך של השיר, הוא שואל "השם עד מתי נהיה נשכחים? עד מתי הצרות יימשכו?", בחלק הגבוה שלו, הוא מדבר על כך שלמרות כל הזמנים הקשים, אני יודע שהשם שומע אותי והכל בידיו ואנו יכולים להתפלל לישועה".

מילים אלו מתארות בצורה טובה את חברי מיכאל ע"ה. אפילו בזמנים האפלים והקשים ביותר שלו, הוא איך שהוא ידע שמה שקורה לו, מגיע הכל מאהבת השם אליו. הדבר עורר תמיד את התפעלות האנשים סביבו, לפני שהוא חלה וגם הרבה אחרי לכתו.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הרשי אייזנבך מקדים שלום לכל אדם!

רגע אחרי החגים, עם פתיחתה של עונת החורף, משחרר הרשי אייזנבך שיר פאנקי וקצבי חדש, בליווי קליפ צבעוני ומסקרן המציג את סדר יומו הגדוש, כשבין הקלטה לחתונה ובין שידור להופעה הוא לא שוכח להקדים שלום לכל אדם!

להאזנה ←
שירים חסידיים

חוזרים לבראשית: מני דיסקינד משיק סינגל חדש – "ניחוח קדם"

עם פתיחת מעגל השנה וערב שבת פרשת בראשית, משיק היוצר מני דיסקינד סינגל חדש ומרגש בשם "ניחוח קדם". בתקופה שבה הלב מבקש עוגן, היצירה החדשה לוקחת את המאזין למסע שורשי

להאזנה ←
שירים חסידיים

זמר חדש, שיר חדש: אלעזר יפרח – "אבי נתן"

כשהשיר הגיע למפיק מאור שושן, הוא אמר שהשיר צריך פזמון חדש. זמן קצר אחר כך השתתף יפרח בערב תפילה לשובו של אבינתן אור מהשבי, ערב שעסק בדיוק באותן נקודות של עם אחד וסיפור משותף.

להאזנה ←