משה סטורך ושרולי גרין שרים: "ישמח משה"

ישמח משה הוא בית כנסת בוודמיר, ניו יורק, שמגלם את כל מה שאנו אוהבים ביידישקייט.

רב בית הכנסת, הרב העשי בלומשטיין, הוא אדם שהאנרגיה שלו מדבקת ואהבתו לכל יהודי מורגשת מיד עם כניסתו לכותלי בית הכנסת.

המוטו שלהם הוא "זה לא לכולם, אבל זה בשביל כל אחד" והם שואבים השראה מהצדיקים הגדולים שלנו, כל הדרך עד ל"רבינו" הראשון, משה רבינו.

מקום שבו שמחה ואהבה הם מרכיבים מרכזיים בעבודת ה', ומקום שהוא התגלמות של דברי חז"ל המלמדים "עבדו את ה' בשמחה!", ראוי לשיר שמרומם את כולנו על היותנו חלק מהעם הגדול הזה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

"קברי הצדיקים" – סנדי דינקל משיק גרסה ווקאלית

עם תחילת ימי הספירה, מגיש סנדי דינקל ביצוע ווקאלי ללהיט שלו "קברי הצדיקים". השיר עוסק בזיקה המתמשכת של עם ישראל בעיקבתא דמשיחא לצדיקים ולקברי הצדיקים

להאזנה ←
שירים חסידיים

'עושה השלום': דיויד טויב ורפאל מדמון עם גרסה ווקאלית

הדואט המוצלח של הזמר המזרחי רפאל מדמון והזמר החסידי דיויד טויב – "עושה השלום" – אותו כתב והלחין דוד יצחק המוכר מפרוייקט 'שירת התהילים', כעת בגרסה ווקאלית.

להאזנה ←