אברומי סאמעט בסינגל מקפיץ – אני מאמין

רגע לפני אלבום בכורה שיצא בקרוב, הזמר החסידי ממנצ'סטר באנגליה אברומי סאמעט לקח לחן קודש עתיק של חסידות 'קאפוסט', הלביש עליו את המילים המוכרות של ניגון "אני מאמין" ובעזרת אנשי מקצוע הטובים בתחום יצר סינגל מקפיץ וסוחף, כשאליו מצטרפים ילדי מקהלת "שיר ושבח" מארה"ב.

"כתוב בתורה שיכולים לקרות כל מיני דברים "תחת אשר לא עבדת את ה' אלוקיך בשמחה ובטוב לבב", ויחד עם זאת נמצאים בפתחו של חודש אדר שצריכים להרבות בו בשמחה. אני בטוח שהמילים של "אני מאמין" יחד עם הלחן החסידי העתיק השמח – בוודאי יעזור לכל עם ישראל להתחזק באמונה וביטחון בהשם, ועוד יותר – מתוך שמחה", אומר אברומי.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלחנן אלחדד ממשיך לנגן את זה בסינגל חדש

לאחר שני סינגלים מצליחים, מגיע קליפ בכורה! אלחנן אלחדד מציג את "תנגן את זה" סינגל חדש וסוחף, אותו הלחין כמיטב המסורת. העיבוד וההפקה המוזיקלית של שמואל כהן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

לוי יצחק כהן מגיש: ניגון ההתקשרות

לכבוד י-י"א שבט, יום הסתלקותו של הרבי הריי"צ ויום קבלת הנשיאות של הרבי, הזמר החב"די לוי יצחק כהן משחרר את 'ניגון ההתקשרות' – שיר חסידי מרגש שמבטא את החיבור העמוק והנצחי של החסידים לרבי.

להאזנה ←