שמעון קריימר באלבום חדש: קריימר 0.2 ואני תפילתי

אחרי הפוגה מוסיקלית של עשור וחצי, במהלכם אף הספיק לעלות ארצה, הזמר שמעון קריימר חוזר ומוציא לאוויר העולם אלבום חדש שנמצא קרוב ל-20 שנה בהתהוות, "קריימר 0.2 ואני תפילתי".

האלבום מכיל שילוב מרתק של הפקה חדשה לשירים שיצאו לפני שנים רבות יחד עם חומרים חדשים לגמרי, האלבום ששוחרר כבר בארה"ב, מייצר עניין וביקורות מדהימים.

"ריבונו של עולם" שיר הפתיחה של האלבום, שיר נשמה מיוחד של המלחין בני לאופר לוקח את המאזין למסע רוחני. "ואני תפילתי" שיר שהלחין שמעון ומבוצע יחד עם בניו התאומים בן ואלי שכבר שרים בבתי כנסת ובמחנות קיץ בכל העולם. "נכספה" שמעון חוזר לשורשיו הבריטיים כדי להוציא מחדש את הקלאסיקה הנצחית הזו מבית הספר של האחד והיחיד יגאל צליק. "אילן אילן" לחן מרתק של יוסי גרין, שהלחין בעבר את השיר עבור שמעון, וכעת הוא מקבל עיבוד מוזיקלי חדש.

באלבום משתתפים שלל שמות חמים: אלי לישינסקי, יוסי טיברג, איאן פרייטור, ישראל לאם, אבי סינגולדה ועוד.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'נכספה' מתוך האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלי הרצליך בסינגל חדש: "ותלמודו בידו"

אלי הרצליך, ממשיך לשאת בגאווה את דגל השמרנות כזמר המזוהה ביותר עם עולם התורה והישיבות, ולא נכנע לתכתיבי המוזיקה בשנת 2025, כשהוא ממשיך להנפיק מוזיקה איכותית ושמרנית.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי בסינגל חדש – "אל תיקח ללב"

עבאדי, הפעם גם על תקן המלחין, יצר לחן מרגש למילים של הפזמונאי רמי לב, שידוע בשיתופי הפעולה המוצלחים שלו עם יוסף, כמו "בדרך אל האור" ו"תאהב ותאמין".

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים ציפל משחרר סינגל חשוף ובועט – "עומד במקום"

"עומד במקום" חושף אותי מול עצמי — מול השקרים שאני מספר לעצמי ומול הבחירות שמרחיקות אותי מהמטרות שלי. זהו שיר על הרצון לפרוץ קדימה ולהגיע סוף סוף אל המקום שבו הלב באמת רוצה להיות"

להאזנה ←