שמעון קריימר באלבום חדש: קריימר 0.2 ואני תפילתי

אחרי הפוגה מוסיקלית של עשור וחצי, במהלכם אף הספיק לעלות ארצה, הזמר שמעון קריימר חוזר ומוציא לאוויר העולם אלבום חדש שנמצא קרוב ל-20 שנה בהתהוות, "קריימר 0.2 ואני תפילתי".

האלבום מכיל שילוב מרתק של הפקה חדשה לשירים שיצאו לפני שנים רבות יחד עם חומרים חדשים לגמרי, האלבום ששוחרר כבר בארה"ב, מייצר עניין וביקורות מדהימים.

"ריבונו של עולם" שיר הפתיחה של האלבום, שיר נשמה מיוחד של המלחין בני לאופר לוקח את המאזין למסע רוחני. "ואני תפילתי" שיר שהלחין שמעון ומבוצע יחד עם בניו התאומים בן ואלי שכבר שרים בבתי כנסת ובמחנות קיץ בכל העולם. "נכספה" שמעון חוזר לשורשיו הבריטיים כדי להוציא מחדש את הקלאסיקה הנצחית הזו מבית הספר של האחד והיחיד יגאל צליק. "אילן אילן" לחן מרתק של יוסי גרין, שהלחין בעבר את השיר עבור שמעון, וכעת הוא מקבל עיבוד מוזיקלי חדש.

באלבום משתתפים שלל שמות חמים: אלי לישינסקי, יוסי טיברג, איאן פרייטור, ישראל לאם, אבי סינגולדה ועוד.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'נכספה' מתוך האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

לכבוד ל"ג: קובי ברומר בסינגל חדש "בקודש הקדשים"

קובי ברומר מסמן טריטוריה חדשה, ומשיק סינגל ראשון מתוך אלבום חסידי שבדרך. "בקודש הקדשים" סינגל לוהט לכבוד ל"ג בעומר, אותו הלחין עם אלי קליין. העיבוד וההפקה המוזיקלית של אלי קליין ואיצי ברי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"בעת נעילת שער" בנצי שטיין מארח את גדולי הזמר

כשאווירת חג שוררת באוויר, ומאידך תחושת געגוע עז למירון, מגיש בנצי שטיין מחרוזת מרגשת ומלאת כיסופים לרבי שמעון בר יוחאי, ולציון הקדוש במירון "בעת נעילת שער".

להאזנה ←
שירים חסידיים

אברומי סאמעט חוזר בסינגל מלהיב: "אני יהודי"

סאמעט החליט להוציא את השיר בל"ג בעומר, לכבודו של התנא האלוקי, רבי שמעון בר יוחאי, כשהוא מצרף את המילים שכתב יחד עם חיים גוטנטג, ללחן חסידי מבית חסידות קרלין.

להאזנה ←