פרויקט אייכה מציג את סינגל הבכורה שלו: "הבינוני"

פרויקט "אייכה", זו קבוצה מוזיקלית שבסיסה בברוקלין, ניו יורק, שמטרתה לשלב בין רוחניות יהודית למוזיקה. השם 'אייכה', משקף את המשימה של הקבוצה, לעזור לאנשים להתחבר לאני הפנימי שלהם ולהגיע לרוחניות גבוהה יותר.

המוזיקה של פרויקט 'אייכה' נשענת על מסורות יהודיות שונות ומשלבת אלמנטים של רוק, פולק ומוזיקת עולם. המוזיקה של הלהקה היא לעתים קרובות אינטרוספקטיבית (עוסקת בהסתכלות פנימית) ורוחנית במהותה, עם מילים הנוגעות בנושאים כמו גילוי עצמי, צמיחה אישית וחיפוש אחר משמעות ותכלית בחיים.

הלהקה מציגה את סינגל הבכורה שלה – "הבינוני", בעיבוד והפקה של מנדי פורטנוי המוכשר. "הבינוני", מציג לחן עמוק ומילים מהפכניות המבוססות על התפיסה החסידית של הבינוני (או כל אדם) מספר התניא.

בשיר נותן את קולו הזמר והסולן של הקבוצה, יוסי צוקר. השירה הלבבית של צוקר משתלבת עם גיטרות חמות וקצביות, המזכירות התוועדות חסידית המעוטרת בנגינת חצוצרות ייחודית. "הבינוני" מרומם את המאזינים עם המסר.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הרשי אייזנבך מקדים שלום לכל אדם!

רגע אחרי החגים, עם פתיחתה של עונת החורף, משחרר הרשי אייזנבך שיר פאנקי וקצבי חדש, בליווי קליפ צבעוני ומסקרן המציג את סדר יומו הגדוש, כשבין הקלטה לחתונה ובין שידור להופעה הוא לא שוכח להקדים שלום לכל אדם!

להאזנה ←
שירים חסידיים

חוזרים לבראשית: מני דיסקינד משיק סינגל חדש – "ניחוח קדם"

עם פתיחת מעגל השנה וערב שבת פרשת בראשית, משיק היוצר מני דיסקינד סינגל חדש ומרגש בשם "ניחוח קדם". בתקופה שבה הלב מבקש עוגן, היצירה החדשה לוקחת את המאזין למסע שורשי

להאזנה ←
שירים חסידיים

זמר חדש, שיר חדש: אלעזר יפרח – "אבי נתן"

כשהשיר הגיע למפיק מאור שושן, הוא אמר שהשיר צריך פזמון חדש. זמן קצר אחר כך השתתף יפרח בערב תפילה לשובו של אבינתן אור מהשבי, ערב שעסק בדיוק באותן נקודות של עם אחד וסיפור משותף.

להאזנה ←