חיבור מפתיע: איצי וולדנר ואיציק דדיה – ״יבשה שלי״

המלחין הנודע איצי וולדנר מארח את הזמר איציק דדיה בסינגל קליפ חדש שהלחין ״יבשה שלי״, המילים של וולדנר והכותבת מרים ישראלי, ועל העיבוד אמונים הצמד דניאל קפלר ויאן פרייטור.

החיבור בין השניים התחיל לפני 3 שנים, מספר וולדנר, איציק בא אליי לאולפן, היה חיבור אך לא יצא כלום. לפני כמה חודשים נפגשנו במופע ההאסק, השמעתי לו את השיר והוא הציע שנעשה דואט, ממש קפצתי, אני מאוד אוהב את הקול שלו, הוא מאוד מוזיקלי.

את השיר ״יבשה שלי״ וולדנר יצר לפני שנה וחצי, והוא מבוסס על סיפור קריעת ים סוף, לכל אדם יש רגעים בהם הוא תקוע, ואז הוא מבקש מהקב״ה ״תן לי את היבשה שלי״.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלחנן אלחדד וקובי ברומר בדואט ישיבתי חדש – "אנעים זמירות"

אחרי שורת סינגלים באווירה ישראלית ששחררו כל אחד בנפרד, ואלבום חסידי שמתבשל אצל ברומר, אלחנן אלחדד וקובי ברומר חוברים יחד ומשיקים את "אנעים זמירות", להיט ישיבתי אותנטי, סוחף ומרגש

להאזנה ←