מעומקא דליבא: "המיתר השמיני" בגרסה ווקאלית

בימי ספירת העומר יוצאות גרסאות ווקאליות לסינגלים שכבר יצאו. בפרויקט "מעומקא דליבא" בחרו לעשות הפוך ואת הסינגל השלישי "המיתר השמיני" להוציא קודם בגרסה ווקאלית.

ענת שמש יוצרת הפרויקט ושליחה של הרבי מספרת כי השיר נוצר בשביעי של פסח בהשראת לימוד מתוך כתביו של הרבי ומדבר על מהות ימי הספירה ומעלת השמיני ועל היציאה מהמיצרים וההגבלות שיש לכל אחד ואחת מאיתנו.

חביב חיים בן אריה – מוסיקאי ויוצר בחסד הסולל את דרכו המוסיקלית בימים אלו אחראי על הלחן היפהפה והביצוע המרגש שהצליח להדגיש את העוצמה שבמילים באופן שנוגע בפנימיות הלב.

על העיבוד וההפקה הווקאלית אחראי משה דאודי שהפליא לקחת את השיר צעד קדימה. כשעל הכל מנצח המנהל המוסיקלי של הפרויקט המוסיקאי והיוצר רועי לביא

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

“מי שאתה” – סנדי דינקל בלהיט עם מסר עוצמתי

השיר מדבר בגובה העיניים וקולע למאבק היומיומי המוכר לכולנו – התחושה המעיקה שאנחנו לא מספיק, ושהחיים דורשים מאיתנו להשתנות ללא הרף. במקום זה מציע סנדי להיות "מי שאתה".

להאזנה ←
שירים חסידיים

איציק אשל משיק סינגל חדש: “להבות”

הזמר איציק אשל משיק סינגל חדש בשם “להבות”, שיר מרגש ועוצמתי המבטא את החיפוש הפנימי של האדם בחיבור שבין ארץ לשמים והניצוץ שממשיך לבעור גם ברגעים של ריקנות ואתגר.

להאזנה ←