בערי וועבער בביצוע ווקאלי: "איפה כולם"

הזמר בערי וועבער משחרר ביצוע ווקאלי חדש לשיר ״איפה כולם״, שיר שהלחין עבורו המלחין יוסי גרין בעיבוד ווקאלי של יונתן שטרן.

בערי תר אחרי לחניו של יוסי גרין עוד מהאלבום הראשון, כשבכל פעם השניים ניסו ולא הצליחו למצוא שיר מתאים. בעבודה על אלבומו האחרון ״קרבן״ פנה גרין אל בערי עם שיר מרגש בעברית ממנו נולד שיתוף הפעולה.

״איפה כולם״, שיר שמדבר על אדם שאיבד את משפחתו בשואה, חוזר אל נוף ילדותו בהרי אירופה הקרירות ודרכם הוא מביט אל העבר, רואה את ההווה ובעיקר חושב על העתיד, על ההליכה בדרכם ז"ל, וזה משאיר לו נקודת אור חזקה ותקווה גדולה הלאה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

משה זרצקי בשיר ווקאלי מרגש: "היה נא קרוב"

השיר "הֱיֵה נָא קָרוֹב", הסינגל השמיני של זרצקי שיוצא כעת לראשונה בגרסה ווקאלית – מולחן על מילות תפילת "עֲנֵנוּ" הנאמרת בעת תענית ציבור, תפילה המבקשת מענה בשעת מצוקה

להאזנה ←
שירים חסידיים

איציק פאמפ ושלוימל'ה קרישבסקי בביצוע מצמרר ל"אני מאמין"

הקלידן איציק פאמפ והזמר שלוימל'ה קרישבסקי משיקים ביצוע חדש ומרגש ליצירה המיתולוגית "אני מאמין", המזוהה עם שירת היהודים בדרכם למחנות ההשמדה בתקופת השואה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שבתי לירושלים – צביקי רנד בקאבר מלא תקווה 

חודש תמוז כאן וזה בדיוק הזמן להיכנס למילות הנחמה המעודדות והמבטיחות 'כה אמר ה' שבתי לירושלים, ברחמים ביתי ייבנה בה', הלקוחות מהקינות לתשעה באב.

להאזנה ←