מונה ו'שירה' בביצוע מרגש לניגון "רחמים רבים"

לכבוד ל"ג בעומר, יום ההילולא של התנא האלוקי רשב"י זיע"א, בהפקה מרשימה של אולפני 'דידידאם' מארה"ב, המנצח והמעבד הנודע ר' מונה רוזנבלום ומקהלת 'שירה' מארה"ב, יחד עם מקהלת הילדים 'שבח' ואיש הקלרינט אברמי בלטי מגישים ביצוע מרגש ומיוחד של ניגון "רחמים רבים" של הרה"ק רבי מיכל מזלאטשוב זיע"א, הידוע במעלתו הנפלאה.

הביצוע המיוחד יוצא כעת לכבוד ל"ג בעומר, שכפי הידוע יש מגוון חסידויות שנוהגים לנגן את הניגון המעורר בזמן הדלקת המדורה לכבודו של רשב"י, ובכלל ברגעים ואירועים מיוחדים במהלך השנה כולה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

ר' חזקי וייס באלבום חדש: "הוד שבהוד"

מאחורי הפקת האלבום עומד מוישי יאקאב ושייע גרוס, שלקח את הלחנים הכי אותנטיים של ר' משה יחזקי' וייס, וחיבר אליהם את את מיטב השמות במוזיקה החסידית

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי לרנר בסינגל חדש וקצבי: "היום הגדול"

הזמר והיוצר האנרגטי אבי לרנר משיק את "היום הגדול" – סינגל חדש, קצבי וסוחף, שמביא את אווירת השמחה, הריקודים והרגעים המיוחדים שכל אחד מייחל להם.

להאזנה ←
חדשות מוזיקה יהודית

חיים ישכיל מטיס אתכם עם "טאטע שכוייח"

חיים ישכיל משחרר את הלהיט החדש "טאטע שכוייח". השיר, שכולו אמונה, שמחה וטקסט שיושב בול על הכרת הטוב לקב"ה, מגיע עם הפקה מוזיקלית של אלי קליין ואיצי ברי.

להאזנה ←