מונה ו'שירה' בביצוע מרגש לניגון "רחמים רבים"

לכבוד ל"ג בעומר, יום ההילולא של התנא האלוקי רשב"י זיע"א, בהפקה מרשימה של אולפני 'דידידאם' מארה"ב, המנצח והמעבד הנודע ר' מונה רוזנבלום ומקהלת 'שירה' מארה"ב, יחד עם מקהלת הילדים 'שבח' ואיש הקלרינט אברמי בלטי מגישים ביצוע מרגש ומיוחד של ניגון "רחמים רבים" של הרה"ק רבי מיכל מזלאטשוב זיע"א, הידוע במעלתו הנפלאה.

הביצוע המיוחד יוצא כעת לכבוד ל"ג בעומר, שכפי הידוע יש מגוון חסידויות שנוהגים לנגן את הניגון המעורר בזמן הדלקת המדורה לכבודו של רשב"י, ובכלל ברגעים ואירועים מיוחדים במהלך השנה כולה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

זאבי קאופמן משיק אלבום חדש: "אחינו"

הזמר והיוצר זאבי קאופמן משחרר את אלבומו החדש "אחינו" – פרויקט עמוק ומושקע של 17 רצועות, שנולד מתוך מסע מוזיקלי של יותר מעשור.

להאזנה ←
שירים חסידיים

“לבחור בחיים” — זושא x עקיבא בדואט

אחרי שנים של חברות, זושא ועקיבא מוציאים סוף סוף שיר משותף. השיר עוסק ברעיון אחד: אתה יכול לבחור, ממש עכשיו, להיות חי במלוא מובן המילה, כי אתה לא עומד מחוץ לסיפור. אתה בתוכו.

להאזנה ←