מונה ו'שירה' בביצוע מרגש לניגון "רחמים רבים"

לכבוד ל"ג בעומר, יום ההילולא של התנא האלוקי רשב"י זיע"א, בהפקה מרשימה של אולפני 'דידידאם' מארה"ב, המנצח והמעבד הנודע ר' מונה רוזנבלום ומקהלת 'שירה' מארה"ב, יחד עם מקהלת הילדים 'שבח' ואיש הקלרינט אברמי בלטי מגישים ביצוע מרגש ומיוחד של ניגון "רחמים רבים" של הרה"ק רבי מיכל מזלאטשוב זיע"א, הידוע במעלתו הנפלאה.

הביצוע המיוחד יוצא כעת לכבוד ל"ג בעומר, שכפי הידוע יש מגוון חסידויות שנוהגים לנגן את הניגון המעורר בזמן הדלקת המדורה לכבודו של רשב"י, ובכלל ברגעים ואירועים מיוחדים במהלך השנה כולה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מיטב השמות חוברים לפרוייקט חדש "סוכות אויפן סטייג'"

בפרוייקט משתתפים: שמוליק קליין, שמחה בירנהאק, יענקי אויש, שימי קפלן, שיעלה רוט, מנדי רוט ומוישי הולצמן, יחד עם מקהלת רוממו, ובעיבוד מוזיקלי של מוישי יאקאב

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים דייטש ויידל’ה אלטר מגישים:"הייליגע אבות"

המעבדים חיים ויידל’ה ממשיכים בשיתוף פעולה השני והפעם עם הסינגל "הייליגע אבות". מתוך מטרה לאחד בין סגנונות המוזיקה של השניים, ולהביא תוצר מיוחד חדשני ונוגע כאחד, כשעל המילים והלחן יידל’ה, והקולות והעיבוד המהודק של השניים יחד.

להאזנה ←