עמנואל שולמן בסינגל חדש – "יומם וליל"

בהגשה ייחודית ובקולו הנוגע, עמנואל שולמן בסינגל חדש "יומם וליל" אותו הלחין אחיו תוך כדי שקידה בלימוד התורה בהשראה מתפילתו של הרב אלכסנדי, השיר שמושר במשפחה ובחוגים הקרובים מזה עשור, מקבל כעת ביצוע רשמי וסוחף בהפקתו של שרון רייז.

עמנואל, זמר ויוצר עולה בז'אנר הישראלי אמוני, עם קול נוגע, עמוק וייחודי, עמנואל שחרר עד כה שורת סינגלים שזכו לתהודה רבה מקרב הקהל ובתחנות הרדיו.

את "יומם וליל" הלחין אחיו של עמנואל, אברהם שולמן, עמנואל ששמע ושר את השיר לא מעט בשנים האחרונות, החליט שהגיעה השעה להוציא את היצירה לאוויר העולם, אברהם ששקוע בעולמה של תורה, לא תכנן להוציא את השיר בביצוע משלו, אך עמנואל החליט להוציא לאוויר העולם את השיר הכל כך סוחף ומרגש, בהפקתו המוזיקלית המתוקה והעוטפת של שרון רייז.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

לכבוד ל"ג: קובי ברומר בסינגל חדש "בקודש הקדשים"

קובי ברומר מסמן טריטוריה חדשה, ומשיק סינגל ראשון מתוך אלבום חסידי שבדרך. "בקודש הקדשים" סינגל לוהט לכבוד ל"ג בעומר, אותו הלחין עם אלי קליין. העיבוד וההפקה המוזיקלית של אלי קליין ואיצי ברי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"בעת נעילת שער" בנצי שטיין מארח את גדולי הזמר

כשאווירת חג שוררת באוויר, ומאידך תחושת געגוע עז למירון, מגיש בנצי שטיין מחרוזת מרגשת ומלאת כיסופים לרבי שמעון בר יוחאי, ולציון הקדוש במירון "בעת נעילת שער".

להאזנה ←
שירים חסידיים

אברומי סאמעט חוזר בסינגל מלהיב: "אני יהודי"

סאמעט החליט להוציא את השיר בל"ג בעומר, לכבודו של התנא האלוקי, רבי שמעון בר יוחאי, כשהוא מצרף את המילים שכתב יחד עם חיים גוטנטג, ללחן חסידי מבית חסידות קרלין.

להאזנה ←