נפתלי קמפה בסינגל חדש לכבוד לומדי התורה

הסינגל החדש צולם ובוצע  לראשונה יחד עם אלפי בני הישיבות מביתר עילית במסגרת מעמד "כתבם" מיסודו של סגן ראש העיר ויו"ר דגל התורה דוד זלץ ובשיתוף ראש העיר מאיר רובינשטיין.

הסינגל בניצוחו של מאסטרו יהודה גלילי בליווי תזמורת סימפונית מורחבת של "המנגנים" ובליווי שירתם של אלפי בני הישיבות שלמדו את השיר לראשונה במסגרת המעמד.

לחצו PLAY לצפייה בשיר

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

מתחילים מחדש: בערי וובר משיק אלבום "מחדש"

אחרי תקופה ארוכה של עבודה, כוכב המוזיקה החסידית בערי וובר משיק את אלבומו החדש "מחדש". האלבום כולל 11 רצועות מגוונות, ונושא מסר אישי וחד וברור: לא משנה מה עברת ולאן הגעת, תמיד אפשר לעצור, לקום ולהתחיל מחדש.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מאיר רוזנברג בסינגל מלא כיסופים – "וואו ביסטו"

היוצר והמלחין מאיר רוזנברג, משחרר סינגל חדש ומרטיט בשם "וואו ביסטו". השיר פורט על הנימים הדקים ביותר של הנפש ומביא זעקה כנה מתוך הלב: געגוע צורב, שקט וכואב אל קדושת השבת ואל הקרבה לה'.

להאזנה ←