אברהם פריד מכריז: בוקר טוב רבש"ע

בשנים האחרונות, רוב זמנו של אברהם פריד, מוקדש לנסיעותיו ולהופעותיו הרבות ברחבי העולם. כי שמחה, היא לא עניין של גאוגרפיה ומשכך הוא יכול להתחיל את השבוע בצד אחד של העולם ולסיים אותו בצדו השני.  בין לבין, הוא עמל מספר שנים על הוצאת אלבומו החדש.

הסינגל החדש, הוא 'אות החיים' לכך, שהמסע הארוך בדרך לאלבום חדש, מתקרב ב"ה לסיומו. והמסע הזה, מחזיר את פריד אל המלחין, יוסי גרין, שלחניו ויצירותיו מפארים את הקריירה שלו, כבר למעלה מ 40 שנה .

השיר החדש 'בוקר טוב רבש"ע', נולד במפגש המוכר של פריד וגרין ליד הפסנתר, המפגש ש"הוליד" גם שירים נוספים לאלבום המתרקם.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מיטב השמות חוברים לפרוייקט חדש "סוכות אויפן סטייג'"

בפרוייקט משתתפים: שמוליק קליין, שמחה בירנהאק, יענקי אויש, שימי קפלן, שיעלה רוט, מנדי רוט ומוישי הולצמן, יחד עם מקהלת רוממו, ובעיבוד מוזיקלי של מוישי יאקאב

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים דייטש ויידל’ה אלטר מגישים:"הייליגע אבות"

המעבדים חיים ויידל’ה ממשיכים בשיתוף פעולה השני והפעם עם הסינגל "הייליגע אבות". מתוך מטרה לאחד בין סגנונות המוזיקה של השניים, ולהביא תוצר מיוחד חדשני ונוגע כאחד, כשעל המילים והלחן יידל’ה, והקולות והעיבוד המהודק של השניים יחד.

להאזנה ←