דניאל אדמון בסינגל חדש: "אחד שכבר היה פה"

דניאל אדמון בסינגל חדש "אחד שכבר היה פה", שכתב והלחין בעצמו, את השיר עיבד שחר קאופמן. "אחד שכבר היה פה" הוא שיר על מאבק פנימי, על הרצון להיות משהו בעולם הזה, למצוא את התכלית, ולעשות את התפקיד שלנו בעולם כמו שצריך", מסביר דניאל.

השיר הוקלט בימי נגיף הקורונה, ולא הייתה לדניאל שום דרך להגיע ארצה לאולפן אצל שחר, ולכן תהליך ההקלטה הפך למעניין ומיוחד: דניאל הקליט את קולו בלונדון, שם הוא מתגורר, ואילו בארץ – הקליט שחר את העיבוד יחד עם הנגנים באולפן,  ועיבד את השיר שאני לא נמצא שם בכלל  הייתה חוויה מעיינת להקליט את השיר.

"לכל אדם יש צורך למצות את עצמו, וזאת יש לכולם, גם לצדיקים הכי גדולים, כל אחד בדרכו שלו. לפעמים, כשאנו לא משיגים את מה שאנחנו רוצים, זה מביא את האדם לעצבות, חלילה, להפך אנחנו צריכים לדעת שגם אם לא הגענו ליעד שרצינו – זה הכי טוב לנו, כי יש מי שמתכנן הכל מעלה, ולכן צריכים להיות בשמחה. אנחנו צריכים לעשות השתדלות ולנסות את הכי טוב שלנו כדי להיות משהו, אבל התוצאה היא בידיו של הקב"ה…". 

"חז"ל אומרים 'הווי זנב לאריות, ואל תהי ראש לשועלים' יש הרבה זנבות לאריות, ויש גם הרבה ראשים לשועלים. אני לא רוצה להיות זנב לאריות ולא ראש לשועלים כי רובם כאלה. אני רוצה להשאיר חותם ייחודי  בעולם ולא להיות מישהו שכבר היה כאן", מסביר דניאל.

הסינגל החדש, מקרב אותנו צעד נוסף לקראת אלבומו השני של דניאל אדמון.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הרשי אייזנבך מקדים שלום לכל אדם!

רגע אחרי החגים, עם פתיחתה של עונת החורף, משחרר הרשי אייזנבך שיר פאנקי וקצבי חדש, בליווי קליפ צבעוני ומסקרן המציג את סדר יומו הגדוש, כשבין הקלטה לחתונה ובין שידור להופעה הוא לא שוכח להקדים שלום לכל אדם!

להאזנה ←
שירים חסידיים

חוזרים לבראשית: מני דיסקינד משיק סינגל חדש – "ניחוח קדם"

עם פתיחת מעגל השנה וערב שבת פרשת בראשית, משיק היוצר מני דיסקינד סינגל חדש ומרגש בשם "ניחוח קדם". בתקופה שבה הלב מבקש עוגן, היצירה החדשה לוקחת את המאזין למסע שורשי

להאזנה ←
שירים חסידיים

זמר חדש, שיר חדש: אלעזר יפרח – "אבי נתן"

כשהשיר הגיע למפיק מאור שושן, הוא אמר שהשיר צריך פזמון חדש. זמן קצר אחר כך השתתף יפרח בערב תפילה לשובו של אבינתן אור מהשבי, ערב שעסק בדיוק באותן נקודות של עם אחד וסיפור משותף.

להאזנה ←