דניאל אדמון בסינגל חדש: "אחד שכבר היה פה"

דניאל אדמון בסינגל חדש "אחד שכבר היה פה", שכתב והלחין בעצמו, את השיר עיבד שחר קאופמן. "אחד שכבר היה פה" הוא שיר על מאבק פנימי, על הרצון להיות משהו בעולם הזה, למצוא את התכלית, ולעשות את התפקיד שלנו בעולם כמו שצריך", מסביר דניאל.

השיר הוקלט בימי נגיף הקורונה, ולא הייתה לדניאל שום דרך להגיע ארצה לאולפן אצל שחר, ולכן תהליך ההקלטה הפך למעניין ומיוחד: דניאל הקליט את קולו בלונדון, שם הוא מתגורר, ואילו בארץ – הקליט שחר את העיבוד יחד עם הנגנים באולפן,  ועיבד את השיר שאני לא נמצא שם בכלל  הייתה חוויה מעיינת להקליט את השיר.

"לכל אדם יש צורך למצות את עצמו, וזאת יש לכולם, גם לצדיקים הכי גדולים, כל אחד בדרכו שלו. לפעמים, כשאנו לא משיגים את מה שאנחנו רוצים, זה מביא את האדם לעצבות, חלילה, להפך אנחנו צריכים לדעת שגם אם לא הגענו ליעד שרצינו – זה הכי טוב לנו, כי יש מי שמתכנן הכל מעלה, ולכן צריכים להיות בשמחה. אנחנו צריכים לעשות השתדלות ולנסות את הכי טוב שלנו כדי להיות משהו, אבל התוצאה היא בידיו של הקב"ה…". 

"חז"ל אומרים 'הווי זנב לאריות, ואל תהי ראש לשועלים' יש הרבה זנבות לאריות, ויש גם הרבה ראשים לשועלים. אני לא רוצה להיות זנב לאריות ולא ראש לשועלים כי רובם כאלה. אני רוצה להשאיר חותם ייחודי  בעולם ולא להיות מישהו שכבר היה כאן", מסביר דניאל.

הסינגל החדש, מקרב אותנו צעד נוסף לקראת אלבומו השני של דניאל אדמון.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ישי אבן חיים & ישי לפידות ב"מסיבת חנוכה"

המוזיקאי ישי אבן חיים והזמר ישי לפידות רקחו ״ממתק מוזיקאלי״ מתוק וסוער לחג החנוכה – ׳מסיבת חנוכה׳ עם כל השירים המוכרים והאהובים עליהם גדלנו כולנו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

המגדלור החדש של שי וינר

"המגדלור שלי" הוא קריאה לפעולה מעשית: הרמת העיניים בזמנים של בלבול, בחירה בשותפות על פני בדידות, ואמונה בלתי מתפשרת גם בתוך הסערה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מנדי ווארש בשיר הדלקה: "נר ה' נשמת אדם"

השיר החדש בביצועו של הזמר מנדי ווארש, נולד בהשראת ביקור ב'אוהל' הקדוש של הרבי מליובאוויטש, מקום אליו נוהרים יהודים רבים ומדליקים נרות לפני תפילתם לה' במקום קדוש זה.

להאזנה ←