אייזיק ורובנשטיין בסינגל חדש: Eyes Glazed Up

הסינגל החדש של אייזיק ורובנשטיין 'Eyes Glazed Up' (ובנה ירושלים) יוצא לאור לקראת שלושת השבועות הקרובים, זמן של אבל על חורבן בית המקדש וכל מה שהגיע אחריו בעקבות הגלות. יותר מאלפיים שנה מאוחר יותר, אנחנו עדיין מייחלים שהוא ייבנה מחדש במהרה בזמננו. "הרחובות שלך כל כך בודדים, הבית שלך עדיין ריק".

‏Eyes Glazed Up הוא שיר כמיהה בין ירושלים לשכינה (הנוכחות האלוקית) ומעורר את הרצון העמוק שלנו להיות מחוברים מחדש לבוראנו ולעיר הקודש שלו.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

עמירן דביר מארח את אהרל'ה סמט וגדעון לוין – "למענך עשה"

עמירן דביר בחר לשתף בו שני אמנים יוצאי דופן: את הזמר החסידי האהוב אהרל'ה סמט, אחד מגדולי הזמרים בעולם היהודי, ואת גדעון לוין – המפיק האגדי, המוזיקאי והזמר מניו יורק, שנחשב לאחד מאדריכלי הסאונד של המוזיקה היהודית העולמית

להאזנה ←
שירים חסידיים

"קרב יום" – נותי פוקס ומשולם זושא בדואט נשמה

לקראת חג הפסח באותה שנה שחררו פוקס וזושא ביצוע קצר וחלקי לניגון, שזכה לאלפי צפיות ולאינספור בקשות לגרסה מלאה. מאז, הרעיון להביא את השיר לכדי ביצוע מושלם המשיך להתבשל – עד לרגע הנכון.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שיע רובינשטיין ומקהלת ידידים: "ברכת כהנים"

שיע רובינשטיין, מהקולות הבולטים במוזיקה היהודית, משיק יחד עם מקהלת ידידים את "ברכת כהנים", סינגל חדש שמביא את אחד הרגעים הקדושים והמרגשים במסורת היהודית.

להאזנה ←