בערי וועבער, זאנוויל ויינברגר & מלכות – ציון וירושלים

המחרוזת החדשה 'ציון וירושלים' של מקהלת מלכות: בערי וועבער וזאנוויל ויינברגר בדואט ראשוני עם תזמורתו של מנדי ברנדויין ונער הפלא בנצי קלצקין

רגע לפני ימי בין המצרים, שנה אחרי שראתה אור המחרוזת האהובה והפופולארית 'גלות וגאולה' מבית מקהלת 'מלכות' עם פינקי וועבער וזאנוויל ויינברגר, מחרוזת שניה בסדרה העונה לשם 'ציון וירושלים' רואה עתה אור, בה זאנוויל מופיע לראשונה בדואט מרגש עם בערי וועבער מארה"ב, כשגם נער הפלא בנצי קלצקין נותן בה את הטאצ' הצעיר שלו.

את המחרוזת שחרז פנחס ביכלר עיבד מוזיקאלית מנדי ברנדויין כשהוא מנצח על ההרכב המוזיקאלי המורחב ביד רמה באירוע שהתקיים מול חומות ירושלים העתיקה.

לחצו PLAY להאזנה למחרוזת

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

ר' חזקי וייס באלבום חדש: "הוד שבהוד"

מאחורי הפקת האלבום עומד מוישי יאקאב ושייע גרוס, שלקח את הלחנים הכי אותנטיים של ר' משה יחזקי' וייס, וחיבר אליהם את את מיטב השמות במוזיקה החסידית

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי לרנר בסינגל חדש וקצבי: "היום הגדול"

הזמר והיוצר האנרגטי אבי לרנר משיק את "היום הגדול" – סינגל חדש, קצבי וסוחף, שמביא את אווירת השמחה, הריקודים והרגעים המיוחדים שכל אחד מייחל להם.

להאזנה ←
חדשות מוזיקה יהודית

חיים ישכיל מטיס אתכם עם "טאטע שכוייח"

חיים ישכיל משחרר את הלהיט החדש "טאטע שכוייח". השיר, שכולו אמונה, שמחה וטקסט שיושב בול על הכרת הטוב לקב"ה, מגיע עם הפקה מוזיקלית של אלי קליין ואיצי ברי.

להאזנה ←