מתי שריקי – "אתה כאן" גרסת האקפלה

את "אתה כאן" כתב והלחין מתי שריקי אי שם בכסלו תשפ"ב. וכעת, לרגל ימי בין המצרים, הוא בחר להקליט גרסה וואקלית לשיר המפורסם.

"אנחנו בתקופה של הסתר פנים, גם בראי ההיסטוריה כולנו מכירים את כל המאורעות שקרו בתקופה הזאת, וגם בימים אלה, נראה שהקרע בעם גדל. ועכשיו יותר מתמיד אני באופן אישי, ואני בטוח ששותפים לזה עוד הרבה אנשים, מרגיש את הצורך בהנהגה אלוקית, במציאות של אלוקים בתוך כל הסבך הזה.
בחרתי לקחת את השיר שלי "אתה כאן" שעוסק בחיפוש הזה אחר המציאות של אלוקים, וליצור לו גרסת אקפלה במיוחד לימי בין המצרים".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

השיר שלא נתן לירון בר מנוח – בביצוע חדש

יש שירים שאוהבים מהרגע הראשון. ויש שירים שלא נותנים מנוח. זה מה שקרה לירון בר כששמע את "ודע שלעתיד" של יוסי גרין, המבוסס על דבריו של רבי נחמן מברסלב.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ממשבר להצלחה: יהונתן ישראל בסינגל חדש: “רק לעלות”

יהונתן ישראל משחרר סינגל חדש ועוצמתי בשם “רק לעלות”, אותו כתב והלחין בעצמו. בשירו החדש מביא יהונתן מסר מחזק של התמודדות, אמונה ויכולת לקום מחדש גם מתוך רגעי משבר ונפילה.

להאזנה ←