ה׳קוביז׳ פותחים את בין הזמנים בסינגל חדש: ואהבת

עם פתיחת ימי בין הזמנים משיקים ה״קוביז״ להיט קיצי חדש בשם ׳ואהבת׳. ה"קוביז", הלא הם קובי גרינבוים וקובי ברומר, מציגים שיתוף פעולה מסקרן במיוחד עם סינגל חדש שהלחינו יחד עם המפיק המוזיקלי אהרל׳ה נחשוני שגם עיבד את השיר.

מדי ערב מופיעים השניים בחתונות ובאירועים ודווקא מהחיבור שלהם עם השטח, נולד הלהיט ׳ואהבת׳ – שיר שכולו אנרגיות שעתיד לחרוך את רחבות הריקודים. שיתוף הפעולה בין השלושה מבטיח תוצר מסקרן במיוחד, הקצב הישיבתי של קובי גרינבוים, האנרגיות הווקאליות של קובי ברומר והחדשנות המוזיקלית של אהרל׳ה נחשוני. כל מילה מיותרת.

״הרבה זמן חלמתי פשוט להכנס לאולפן עם כמה חברים וליצור ביחד״ מספר קובי ברומר. ״השיר ׳ואהבת׳ נולד כמעט במקרה כשישבנו יום אחד עם קובי גרינבוים ואהרל׳ה, כל אחד הביא את הזוית שלו וכך נוצר השיר הזה. אני מאד אוהב אותו ומחובר אליו במיוחד״.

קובי גרינבוים מוסיף: ״שיתוף הפעולה הראשון שלי עם קובי ברומר היה בדואט משותף שלנו לשירו הנפלא ׳קול דודי׳. הרגשתי שהחיבור הזה נגע בהרבה אנשים ורציתי לשחזר את ההצלחה. הלחן המקפיץ של ׳ואהבת׳, מילות השיר שחקוקות בלב כל יהודי יחד עם העיבוד החדשני של אהרלה נחשוני, יצרו כאן תוצאה מיוחדת.״

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

לכבוד ל"ג: קובי ברומר בסינגל חדש "בקודש הקדשים"

קובי ברומר מסמן טריטוריה חדשה, ומשיק סינגל ראשון מתוך אלבום חסידי שבדרך. "בקודש הקדשים" סינגל לוהט לכבוד ל"ג בעומר, אותו הלחין עם אלי קליין. העיבוד וההפקה המוזיקלית של אלי קליין ואיצי ברי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"בעת נעילת שער" בנצי שטיין מארח את גדולי הזמר

כשאווירת חג שוררת באוויר, ומאידך תחושת געגוע עז למירון, מגיש בנצי שטיין מחרוזת מרגשת ומלאת כיסופים לרבי שמעון בר יוחאי, ולציון הקדוש במירון "בעת נעילת שער".

להאזנה ←
שירים חסידיים

אברומי סאמעט חוזר בסינגל מלהיב: "אני יהודי"

סאמעט החליט להוציא את השיר בל"ג בעומר, לכבודו של התנא האלוקי, רבי שמעון בר יוחאי, כשהוא מצרף את המילים שכתב יחד עם חיים גוטנטג, ללחן חסידי מבית חסידות קרלין.

להאזנה ←