הסינגל החדש של אלי הרצליך: "מארש חברון"

"מארש חברון" של להקת "חסידיש" [האחים שמואל ואריה ברונר] יצא בתחילת שנות ה-90 באלבומם הראשון והפך בן רגע ללהיט ענק שכבש את עולם הישיבות.

כעת, עשרים שנה אחרי הניגון שהלחין החזן בנימין-זאב מונק ז"ל, עוד כשהיה בחור בישיבת חברון, זוכה לחידוש מרענן של אלי הרצליך מי שנחשב לזמר הדגל של עולם התורה והישיבות. בעיבוד חדשני ומקפיץ של אלי קליין ואיצי ברי, המנגיש את הניגון לדור הצעיר תוך שמירה על אווירה יהודית שמחה ואמתית.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

זאבי קאופמן משיק אלבום חדש: "אחינו"

הזמר והיוצר זאבי קאופמן משחרר את אלבומו החדש "אחינו" – פרויקט עמוק ומושקע של 17 רצועות, שנולד מתוך מסע מוזיקלי של יותר מעשור.

להאזנה ←
שירים חסידיים

“לבחור בחיים” — זושא x עקיבא בדואט

אחרי שנים של חברות, זושא ועקיבא מוציאים סוף סוף שיר משותף. השיר עוסק ברעיון אחד: אתה יכול לבחור, ממש עכשיו, להיות חי במלוא מובן המילה, כי אתה לא עומד מחוץ לסיפור. אתה בתוכו.

להאזנה ←