מרים ומרגש – דוד בן ארזה בסינגל חדש "יורד ועולה"

דוד בן ארזה הוא מהקולות המסקרנים והצומחים בז'אנר האמוני-ישראלי.

אחרי להיטים כמו "לכו למים" ו"תכלת ולבן" דוד מפתיע בשיר אנרגטי וקצבי אבל עדיין פנימי ועמוק כמו שאנחנו רגילים לשמוע ממנו.

עם טקסט נוקב וחשוף, בן ארזה לא בורח מהירידות שבחיים בכלל ובמקצועו כמוזיקאי יוצר בפרט, הוא בסוף חושב שהדבר היחיד שבאמת יכול לרפא את הלב הוא דווקא עשיית טוב לאחרים.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

קובי גרינבוים מציג להיט חדש: "דיבר טוב"

בעיצומה של עונת החורף, מציג קובי גרינבוים סינגל חדש וסוחף "דיבר טוב" אותו הלחין שמעון בנצלוביץ' למילים מהמקורות, ועיבדו אלי קליין ואיצי ברי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"בכל יום תמיד" – הגרסה הקצבית לדואט של פרייזר ובייליס

בעקבות ההצלחה הגדולה של הוצאת הדואט המקורי "בכל יום תמיד" לפני שבועיים, היוצר והזמר ארי פרייזר והזמר-חזן יוסי בייליס גאים להשיק רמיקס חדש, קצבי ודינמי לדואט המדליק.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הפסקול של טקס הברית – גרסת איציק אשל

הזמר והיוצר איציק אשל ממשיך את שליחותו המוזיקלית להנצחת הפסקול היהודי השורשי, ומשיק מחרוזת חדשה ומרגשת, "מחרוזת שירי ברית".

להאזנה ←