מידד טסה משיק אלבום EP חדש – "רציתי לגדול"

הזמר והיוצר מידד טסה משיק שלושה שירים חדשים ועוצמתיים, השלמה לאלבוםEP  "רציתי לגדול".

בשירים "לב חזק", "יש בי את הכוחות" ו- "אושר אמיתי" פותח טסה את הגרון ובעיקר את הלב ומגיש לעולם יצירה ישראלית משובחת ומקורית. מדיבור על אמונה, דרך חשבון נפש אישי ועד למסע מעמיק לליבו של האדם.

"לב חזק עובר אימונים בתוך שדה קוצים" כותב טסה וממשיך "כמה שהוא נלחם, הוא לא רוצה להשתגע", אחרי הרבה שנים קשות ומורכבות הוא מעז סוף סוף להודות "אני מודה שיש לי רגעים של אושר אמיתי".

על המילים והלחן של השרים החדשים חתומים טסה ועידו נמר, ועל העיבודים וההפקה המוזיקלית גיא מנטש ועידו נמר. 

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'לב חזק' מתוך האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

זלמן שטוב בסינגל אחרון, לפני:'עוף חול'

זלמן שטוב, מחלוצי התפילה המוזיקלית בציבור החרדי, משחרר היום את הסינגל "עוף החול" בליווי קליפ מרגש בבימויו של ינאי יעקב ליין. השיר, שנכתב לפני כעשור וקיבל משמעות חדשה בעקבות מלחמת 7 באוקטובר

להאזנה ←
שירים חסידיים

שמחה אברמצ'יק בסינגל סולו ראשון – "תהילה לדוד"

שמחה אברמצ'יק יוצא לראשונה בסינגל סולו מקורי – "תהילה לדוד". השיר, בסגנון דיפ-האוס ייחודי, ממשיך את הקו המוזיקלי המזוהה איתו ומביא צבע חדש למוזיקה היהודית.

להאזנה ←