חיים מאיר פליגמן ולייזר וידר מחדשים: "לולי האמנתי"

המנצח המפורסם, חיים מאיר פליגמן, ממקהלת הילדים המצליחה 'שיר ושבח', והמוזיקאי המוכשר החדש לייזר וידר, התכוננו יחד לאירוע וחיפשו לחדש שיר ישן יפה שלא הפך בזמנו ללהיט. פליגמן העלה את הרעיון לבחור בשיר "לולי האמנתי", שביצע בזמנו ילד הפלא האגדי, עמית ליסטוונד, באלבומו "וזכני" בלחנו של המעבד הוותיק והמוערך, משה לאופר.

וידר התחבר מיד לשיר וכתב לשיר עיבוד חדש ויפיפה והשיר בוצע באירוע. לאחר התגובות הנלהבות של הקהל, החליטו השניים לקראת הימים הנוראים וחודש אלול בו נאמרים מידי יום המילים האלו, להציג את הביצוע המחודש לקהל הרחב.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

איצי וולדנר ושלום למר בסינגל מרגש: "תפילת חנה"

לקראת ראש השנה, המלחין והיוצר איצי וולדנר משחרר את "תפילת חנה", שיר עוצמתי שבו הוא מארח את שלום למר. השיר מתמקד במסר הנצחי של חנה, שממנה למדנו את יסודות התפילה כולה: "רק שפתיה נעות וקולה לא ישמע".

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי אילסון ושמואל גלבר משחררים את ״שמע קולנו״

לכבוד היציאה המחודשת, מצטרף לביצוע הזמר אבי אילסון, חתנו של שמואל גלבר, שמעניק לשיר את קולו ואת הרגש המזוהה איתו. את העיבוד וההפקה המוזיקלית יצרו שמואל גלבר ונהוראי גלבר.

להאזנה ←