הזמר הוויזניצאי אברומי גרמייזא מעורר 'חסדי אבות'

חודש אלול, התפילות נוכחות הרבה יותר עמוק בתוכנו, מלוות אותנו ברקע יומנו מהחל עד כלה, חודש בו אנו מבקשים רחמי שמים, סליחה, מחילה, כפרה, פרנסה, בריאות, נחת ושידוכים. אבל תמיד נפתח בזכות האבות. הזכות הכבירה הזו שיש לנו אותה עד היום, כניסת שנת תשפ"ד, לעמוד לפני מלך העולם, אם כבנים אם כעבדים, להודות לבקש ולהתחנן בזכות האבות הקדושים.

באווירה נעלית זו, הלחין הזמר הוויזניצאי אברומי גרמייזא, שיר תפילה בעל עומק, מלא בתקווה ובשמחה, לחן קצבי שאיתו נוכל לפנות בתפילה לקב"ה, ברגש ובחיל, אבל גם מתוך בשמחה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלדד טסה משחרר סינגל שני: "הטוב והחסד"

לאחר תהודה רבה מסינגל הבכורה שלו "כל הנחמות" משחרר הזמר והיוצר אלדד טסה סינגל שני במספר, אותו הלחין וכתב יחד עם אחיו מידד, ועם אפי שיינר שאמון על העיבוד וההפקה המוזיקלית.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסי גרין ביצירה לכבוד האדמו"ר ממונקאטש

המלחין החסידי הוותיק והאהוב, יוסי גרין, ביצירה מיוחדת לימי הפורים, אותה הוא מבצע בעצמו. היצירה "שושנת יעקב" נכתבה על ידי גרין במיוחד לכבוד הרבי היקר והאהוב ממונקאטש, רבי משה לייב רבינוביץ שליט"א.

להאזנה ←