אלפי איש חגגו פסח בעיר האבות עם מיטב האמנים • גלריית תמונות

חברון - בן סנוף

מופעי חול המועד בעיר האבות חברון קנו להם שם של כבוד בעולם המוסיקה החסידית בארץ הקודש בעשור וחצי והאחרונים. אמנים רבים בתחילת דרכים שחפצו להתפרסם היו מכתתים את רגליהם למופע אולי יצליחו להדחק לרשימת האמנים הצפופה ממילא.

ביום חמישי של חול המועד פסח האחרון השמחה גדלה שבעתיים לרגל הצטרפותה של מערת המכפלה לרשימת אתרי המורשת הלאומיים, ובשל כך שולב באמצע המופע טקס הוקרה קצר לכל העוסקים במלאכה.

במופע עצמו נטלו חלק מיטב האמנים: אלי הרצליך עם תזמורתו של דביר כהן, להקת המושב, עידו פורטל, מרדכי גרנביץ, ירמיהו והחברים, בן סנוף, חיים ישראל ולהקתו, אודי דוידי והאחים אהרן ויונתן רזאל. את הארוע הנחה יקי אדמקר.

צלם מערכת חסידיניוז, הצטרף אל צוות הצלמים הנרחב ששהה במקום והנציח גם הוא בעדשתו את המופע.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

שלמה שטואבר בשיר חדש: "השמיעיני"

הרב והזמר שלמה שטאובר שעבר לאחרונה מברזיל לארצות הברית כדי לכהן כרב קהילה, מציג את הסינגל החדש "הַשְׁמִיעִינִי" – שיר מלא נשמה השואב השראה מהפסוקים המרגשים בשיר השירים

להאזנה ←
שירים חסידיים

'היום השמיני' בשיר חדש לכבוד יוסף מוקיר שבת

ל פי השיר החדש של להקת 'היום השמיני'"  – “Shabbos State of Mind” – תודעת שבת", הסיפור הוא לא על עושר, אלא על אמונה. מציאת יהלום בתוך דג לא הופכת אדם ליוסף מוקיר שבת

להאזנה ←