שלום מושקוביץ בסינגל נוסף: "הבן יקיר לי אפרים"

שלום מושקוביץ - הבן יקיר לי

אלבום הבכורה של שלום מושקוביץ- "התלהבות" מגיע לחנויות, כמעט. בינתיים מוגשת לכם סנונית נוספת לרגל הימים הנוראים. השיר "הבן יקיר לי", נכתב ע"י מושקוביץ, לרגל שמחת הברית של בנו. מאז התקבלו בקשות רבות של חברים וקרובי משפחה שדחקו באב המאושר להקליט את השיר ולהוציאו לאור.

מושקוביץ אימץ את הדרישה ובחר בטובים ביותר כדי לבצעה: פרחי שירה חדשה, אברימי רוט והילד המוכשר יענקי ברמץ. גם באולפן גויסו הטובים ביותר וכך, ניתן לשמוע את פטר ורטהיימר, הטוב ביותר בתחומו כשהוא מנגן בחליל פיקולו נדיר המספק ערך מוסף לשיר.

טיפ מהדסק שלנו: רק להתמוגג, כשהילדים החמודים פוגשים את אברימי רוט.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2010/08/moshko-Haben.mp3|titles=שלום מושקוביץ – הבן יקיר לי]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

גיל ישראלוב בגרסה מרעננת לשיר חנוכה האהוב

אחרי כמעט שנתיים של שקט יצירתי, גיל ישראלוב חזר אל האולפן ומוציא שיר חדש לחנוכה – "על הניסים". לחן חדש ומקורי שלו, המבוסס על השיר המוכר והאהוב, ומציע פרשנות אישית ורעננה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

באווירת החג: מרדכי שפירא משיק את סינגל חדש – "אש"

השיר, הכתוב כולו באווירת החג ובמסר של אור ותקווה, נכתב והולחן על ידי שפירא עצמו. על העיבוד וההפקה המוזיקלית הופקד המעבד והמפיק המוכשר דן קנטר, שיצר יחד עם שפירא המנון חנוכה קצבי

להאזנה ←