ארי גולדוואג ואיצי קפלוביץ מבקשים: "אנא ה' עננו"

כמו כולם כאן בארץ הקודש, גם ארי גולדוואג מצא את עצמו בחג שמחת תורה האחרון מתרוצץ בין ההקפות בבית הכנסת לבין המקלט בזמן שהאזעקות רועמות. רק כמה שעות אחר-כך שם לב למילים ששרו טרם היוודע גודל האסון "מלך עולמים הושיעה נא פודה ומציל הצליחה נאגואל חזק עננו ביום קוראנו…"

בהשראת רגעים אלו נולד "אנא ה' עננו". דואט בין גולדוואג – תושב ישראל, לבין איצי קפלוביץ – תושב ארה"ב, מלחין זמר ונגן גיטרה.קפלוביץ הלחין, גולדוואג אחראי על העיבוד וההפקה המוזיקלית. כשאל השניים מצטרפים רבני ותלמידי ישיבת שעלבים.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלי הרצליך בסינגל חדש: "ותלמודו בידו"

אלי הרצליך, ממשיך לשאת בגאווה את דגל השמרנות כזמר המזוהה ביותר עם עולם התורה והישיבות, ולא נכנע לתכתיבי המוזיקה בשנת 2025, כשהוא ממשיך להנפיק מוזיקה איכותית ושמרנית.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי בסינגל חדש – "אל תיקח ללב"

עבאדי, הפעם גם על תקן המלחין, יצר לחן מרגש למילים של הפזמונאי רמי לב, שידוע בשיתופי הפעולה המוצלחים שלו עם יוסף, כמו "בדרך אל האור" ו"תאהב ותאמין".

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים ציפל משחרר סינגל חשוף ובועט – "עומד במקום"

"עומד במקום" חושף אותי מול עצמי — מול השקרים שאני מספר לעצמי ומול הבחירות שמרחיקות אותי מהמטרות שלי. זהו שיר על הרצון לפרוץ קדימה ולהגיע סוף סוף אל המקום שבו הלב באמת רוצה להיות"

להאזנה ←