הסינגל החדש של משה פלד – "ערימות געגועים"

האמן והיוצר משה פלד מגיש סינגל חדש שנכתב בשבועות האחרונים, ומתאר את התחושות של כולנו ואת הרגשות של ההורים ששולחים את ילדיהם לקרב.

השירים האחרונים של משה, וביניהם – 'אותו היום ו'מקום לטעויות', הצליחו לנגוע בקהל גדול מאוד שמתחבר ומתרגש מהטקסטים המיוחדים והנוגעים ללב, וצברו מאות אלפי האזנות  ביוטיוב ובסטרימינג.

משה: "יש בי רגעים של פחד משתק, ימים בהם אני מחפש נחמה או לפחות מעט הבנה במה שקורה לנו – עם ישראל, וכשאני רואה את המעגל המחבק והבלתי שביר הזה שיצרנו בכוח האהבה – אני מתמלא באור ובהתרגשות אינסופית. כשאנחנו יחד אנחנו חזקים, והרוח שבתוכנו תגבר על הכל בעזרת השם".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הרב שלמה טויסיג ואיצי וואלדנר בדואט: "טאטע שומע"

15 שנה אחרי שכבש את רחבות הריקודים עם הלהיט "העכער" (מתוך האלבום טויסיג 2), חוזר הרב שלמה טויסיג לשיתוף פעולה מרגש עם המלחין ובעל המנגן הענק – איצי וואלדנר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"מחילה" הפופולארי בביצוע חדש: שי וינר ודניאל חן

יחד עם הכותב והמלחין דניאל חן, המשמש גם כמעבד המוזיקלי של הפרויקט, מציג וינר גרסה חדשה ונוגעת ללב ללהיט הנצחי "מחילה" של אבישי אשל שכתב בכישרון רב רמי לב האגדי.

להאזנה ←