הסינגל החדש של משה פלד – "ערימות געגועים"

האמן והיוצר משה פלד מגיש סינגל חדש שנכתב בשבועות האחרונים, ומתאר את התחושות של כולנו ואת הרגשות של ההורים ששולחים את ילדיהם לקרב.

השירים האחרונים של משה, וביניהם – 'אותו היום ו'מקום לטעויות', הצליחו לנגוע בקהל גדול מאוד שמתחבר ומתרגש מהטקסטים המיוחדים והנוגעים ללב, וצברו מאות אלפי האזנות  ביוטיוב ובסטרימינג.

משה: "יש בי רגעים של פחד משתק, ימים בהם אני מחפש נחמה או לפחות מעט הבנה במה שקורה לנו – עם ישראל, וכשאני רואה את המעגל המחבק והבלתי שביר הזה שיצרנו בכוח האהבה – אני מתמלא באור ובהתרגשות אינסופית. כשאנחנו יחד אנחנו חזקים, והרוח שבתוכנו תגבר על הכל בעזרת השם".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

יוסי גרין וברוך לוין בדואט: "אל תירא מפחד פתאום"

בימים אלו של מלחמה עם איראן ופחד מפני הבאות, המלחין הנודע יוסי גרין והזמר והיוצר ברוך לוין, חברו יחד לדואט מיוחד ומרגש על הפסוקים שנאמרים לאחר תפילת 'עלינו לשבח' – "אל תירא".

להאזנה ←
שירים חסידיים

אלי פרידמן בסינגל חדש: "בעל מלחמות"

היוצר והמלחין אלי פרידמן בסינגל חדש בהשפעת המלחמה – "בעל מלחמות" שבא לראות ולהכיר בניסים הגדולים שאופפים אותנו בכל רגע, כי הרי בסופו של דבר ה' הוא בעל המלחמות.

להאזנה ←
שירים חסידיים

החדש של יוני זי: We Will Dance Again

יוני Z (יוני זיגלבוים) משחרר הערב שיר החדש "We Will Dance Again" – יצירה אישית ומרגשת שנכתבה על רקע אירועי ה-7 באוקטובר ומסעו האישי של האמן.

להאזנה ←