אהבת חינם: ירון בר בסינגל חדש – חיבורים

באווירת האחדות האופפת את כל חלקי עם ישראל בארץ ובתפוצות, הזמר והיוצר ירון בר בסינגל חדש "חיבורים".

את המילים כתב האדמו"ר מפיאסצנההרב קלונימוס קלמיש שפירא זצ"ל. כשעל הלחן ר' מנחם תעיזי ז"ל שהיה מורה ומחנך ועסק בקירוב לבבות וחיזוק בני נוער שנשבו בקסמו ובדרכו הייחודית. ר' מנחם ז"ל היה מהציירים והמאיירים פורצי הדרך במגזר החרדי והוציא ספרי קומיקס רבים שהפכו לרבי מכר, את התשלום שקיבל בחר לתת למי שחשב שצריך יותר ממנו… כתב והלחין שירים רבים אותם היה שר במפגשים עם בני נוער.

בחודש כסלו תשע"ג השיב את נשמתו הטהורה ליוצרה כשהוא בן שלושים וארבע שנים בלבד.

עיבוד והפקה מוזיקלית: אלי קליין ואיצי קליין.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ברוך ויזל ביצירה מרטיטה לימים הנוראים: "ונתנה תוקף"

לקראת הימים הנוראים הבעל"ט, מגיש בעל המנגן ברוך ויזל יצירה קסומה על 'ונתנה תוקף' – מרגעי השיא של תפילת הימים הנוראים, עם המוזיקאי והמעבד יענקי לנדאו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שימי וייס משיק סינגל שני: "רָם וְנִשָּׂא"

עם תהודה רבה מהסינגל הראשון שלו, משיק שימי וייס סינגל שני "רָם וְנִשָּׂא" בלחנו של נחמן זוננשיין, שאף משתתף בביצוע, העיבוד וההפקה המוזיקלית של אבי שפרונג.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ערב יום הדין, משה חליפה עם סינגל חדש: "נחישות"

"נחישות", שיר המעודד חיזוק באמונה ובעבודת השם. חליפה, המתעסק בתחום מערכות הבניין ומנהל פרויקטים למחייתו, מחלק את זמנו בין עבודת השם בלילות לבין המשפחה והיצירה המוזיקלית בשאר הזמן.

להאזנה ←