אלי זיידנפלד מרגש בביצוע ל"תפילת הנרות"

כשהנרות האחרונים של חנוכה מרצדים בפעם האחרונה, אנו חווים תחושת געגוע לאותם האורות החסרים. למרבה המזל, נרות השבת השבועיים שלנו ממשיכים להאיר את החושך ולמלא את בתינו בקדושה.

הלחן המרגש של איצי וואלדנר, שהוקלט במקור על ידי הזמר משה טישלר, מביא לידי ביטוי את התחושות שכל אישה יהודייה חשה באותם רגעים קדושים עם כניסת השבת. זה הזמן המיוחד שלה להתחבר, להתפלל, ולבקש את כל מה שעל ליבה. אנו מתחננים להשם להפוך את ביתנו למקום הראוי להשראת השכינה ושירעיף ברכות עלינו, ילדיו.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

מעין עולם הבא: יחיאל שראן במיני-אלבום שבת חדש

הזמר יחיאל שראן משיק מיני-אלבום (EP) חדש וחגיגי בשם "שבת! מעין עולם הבא", הכולל ארבעה שירים מקוריים המביאים לידי ביטוי את החום, הקדושה והאווירה המיוחדת של יום השבת.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"לזרוח כמו שאני": אליהו רפאל כאין בסינגל חדש המוקדש לאנשים השקופים

הזמר והיוצר אליהו רפאל כאין משיק את הסינגל "לזרוח" – שיר חדש העוסק באמונה עצמית, בזיהוי האור הפנימי ובקריאה להבחין באנשים השקופים בחברה

להאזנה ←