אסף שפר בסינגל המנורה: מזמור למנצח

בקבלה מציינים שיש סגולות גדולות ונשגבות באמירת המזמור "למנצח בנגינות" וקריאתו בצורת המנורה. דוד המלך כתב את המזמור על טס של זהב שאותו נשא בצאתו למלחמה וכך היה מנצח את אויביו.

מזמור זה שנמצא בצורות מנורה בכל בתי הכנסת יש חנינה, ברכה, אור, ישועה, הודאה, שמחה, רננה כנגד שבעת הקנים שבמנורה,  וכל אלו עתידים להיות לישראל לנצח נצחים. נאמר עוד שמי שקורא מזמור זה על שבע פעמים ביום,  מקיף עצמו וסביבתו בדברים טובים באותו היום.

שיר תפילה חשוב זה מוגש כסינגל חדש של הזמר והפייטן אסף שפר להארה לכל היהודים באשר הם.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

“מי שאתה” – סנדי דינקל בלהיט עם מסר עוצמתי

השיר מדבר בגובה העיניים וקולע למאבק היומיומי המוכר לכולנו – התחושה המעיקה שאנחנו לא מספיק, ושהחיים דורשים מאיתנו להשתנות ללא הרף. במקום זה מציע סנדי להיות "מי שאתה".

להאזנה ←
שירים חסידיים

איציק אשל משיק סינגל חדש: “להבות”

הזמר איציק אשל משיק סינגל חדש בשם “להבות”, שיר מרגש ועוצמתי המבטא את החיפוש הפנימי של האדם בחיבור שבין ארץ לשמים והניצוץ שממשיך לבעור גם ברגעים של ריקנות ואתגר.

להאזנה ←