יענקי רובין ו'נרננה' שרים שוובר: "ועל חסדך"

אליעזר שוובר ("המעוררים") ומי שחתום על עשרות לחנים ישיבתיים, משחרר כעת שיר נוסף שכתב, עם מילים המחזקות המתאימות במיוחד לימים אלו, תקופה שכולנו זקוקים לקצת תקווה והרבה אמונה. 

"ועל חסדך" הוא סינגל של ביטחון ותקווה, את הלחן כתב אליעזר שוובר לפני שנים רבות אבל מאורעות הזמן זירזו אותו להוציאו "הזמן הזה לימד אותנו שבלי בטחון בה' אי אפשר לקום בבוקר..".

כמו באלבומיו הקודמים ("המעוררים", "המעוררים 2" ו"המעוררים "2.5), אלבומים שהפכו לאייקונים מוזיקליים בקרב בני תורה ובני ישיבות – הוא מגייס את מיטב הכוחות הקיימים בשדה השירה החסידית, כדי לשיר את שיריו. לשיר הנוכחי צורף הזמר החסידי יענקי רובין ומקהלת נרננה, שכל אחד מהם מביא עימו רגש וביטוי מיוחד למילים הכ"כ "פשוטות" אבל הכי מרוממות ומחזקות שיש.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

צרכנות

מוכנים לחנוכה: יצירה יהודית שממשיכה להתנגן מדור לדור

השנה, כמו בכל שנה, "הצורפים" מפתיעה במגוון עיצובים שיתאימו לכל סגנון. הקולקציות החדשות משלבות עיצובים מודרניים וקלאסיים עם מסורת צורפות עתיקת יומין, כאשר כל חנוכייה מיוצרת בעבודת יד מוקפד

להאזנה ←
שירים חסידיים

אברהם פריד שר צמאה: ניגון שמחה לחודש כסלו

ערב ראש חודש כסלו ורגע לפני תחילת אירועי 'צמאה' בי"ט כסלו בבנייני האומה, רואה אור סינגל נוסף במסגרת פרויקט הניגונים המצליח. מדובר בניגון שמחה המכונה גם ׳ניגון לראש חודש כסלו׳ שזוכה לביצוע מרענן ומקפיץ של גדול הזמר החסידי אברהם פריד.

להאזנה ←