יענקי רובין ו'נרננה' שרים שוובר: "ועל חסדך"

אליעזר שוובר ("המעוררים") ומי שחתום על עשרות לחנים ישיבתיים, משחרר כעת שיר נוסף שכתב, עם מילים המחזקות המתאימות במיוחד לימים אלו, תקופה שכולנו זקוקים לקצת תקווה והרבה אמונה. 

"ועל חסדך" הוא סינגל של ביטחון ותקווה, את הלחן כתב אליעזר שוובר לפני שנים רבות אבל מאורעות הזמן זירזו אותו להוציאו "הזמן הזה לימד אותנו שבלי בטחון בה' אי אפשר לקום בבוקר..".

כמו באלבומיו הקודמים ("המעוררים", "המעוררים 2" ו"המעוררים "2.5), אלבומים שהפכו לאייקונים מוזיקליים בקרב בני תורה ובני ישיבות – הוא מגייס את מיטב הכוחות הקיימים בשדה השירה החסידית, כדי לשיר את שיריו. לשיר הנוכחי צורף הזמר החסידי יענקי רובין ומקהלת נרננה, שכל אחד מהם מביא עימו רגש וביטוי מיוחד למילים הכ"כ "פשוטות" אבל הכי מרוממות ומחזקות שיש.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

"הכל קול 2" לחניו של ר' חזקי וייס, בהפקה ווקאלית

לאחר הצלחת האלבום הראשון, מגיש מוישי רוט פרק נוסף בסדרת "הכל קול" – 'אלבום EP' של גדולי הזמר החסידי, עם מיטב לחניו הידועים של ר' חזקי וייס. על העיבודים: מורדי ויינסטיין ויונתן שטרן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי מבקש בווקאלית: "תנו לחיות בשקט"

בעיצומם של ימי ספירת העומר ועל רקע הימים שאנו חווים, הזמר והיוצר יוסף עבאדי שר "תנו לחיות בשקט יד של ילד מבקשת… חלום של כל אדם…" בגרסה הווקאלית לשירו "בדרך אל האור" שיוצאת כעת.

להאזנה ←