פרחי מיאמי, שלומי גרטנר וחברים במופע חול המועד המסורתי • גלריית תמונות

פרחי מיאמי

מסורת רבת שנים היא אצל ירחמיאל ביגן, מנהיג מקהלת הילדים המיתולוגית פרחי מיאמי לקיים מופע ענק בימי חול המועד, לקיים מה שכתוב "ושמחת בחגך". מכיוון שלבהות שעתיים תמימות בחבורת דרדקים נהיה טיפה משעמם, זמרים אורחים מפציעים מפעם לפעם בכדי לגוון לתת צבע נוסף למופע.

בחול המועד פסח האחרון היו אלו הזמרים שלומי גרטנר שבחר לעשות את הפסח בניו-יורק, הכוכב העולה יוני זיגלבאום וכו כמה מבוגרי מיאמי. גולת הכותרת, למותר לציין היתה ההופעה המרשימה ביותר של פרחי מיאמי עצמם שאף זכתה לכינוי "The new miami experience 2".

ידיד מערכת חסידיניוז, המכונה אלי מונסי, חזר נפעם מהמופע והנציח אותו בשלל תמונות.

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

ר' חזקי וייס באלבום חדש: "הוד שבהוד"

מאחורי הפקת האלבום עומד מוישי יאקאב ושייע גרוס, שלקח את הלחנים הכי אותנטיים של ר' משה יחזקי' וייס, וחיבר אליהם את את מיטב השמות במוזיקה החסידית

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי לרנר בסינגל חדש וקצבי: "היום הגדול"

הזמר והיוצר האנרגטי אבי לרנר משיק את "היום הגדול" – סינגל חדש, קצבי וסוחף, שמביא את אווירת השמחה, הריקודים והרגעים המיוחדים שכל אחד מייחל להם.

להאזנה ←
חדשות מוזיקה יהודית

חיים ישכיל מטיס אתכם עם "טאטע שכוייח"

חיים ישכיל משחרר את הלהיט החדש "טאטע שכוייח". השיר, שכולו אמונה, שמחה וטקסט שיושב בול על הכרת הטוב לקב"ה, מגיע עם הפקה מוזיקלית של אלי קליין ואיצי ברי.

להאזנה ←