פרחי מיאמי, שלומי גרטנר וחברים במופע חול המועד המסורתי • גלריית תמונות

פרחי מיאמי

מסורת רבת שנים היא אצל ירחמיאל ביגן, מנהיג מקהלת הילדים המיתולוגית פרחי מיאמי לקיים מופע ענק בימי חול המועד, לקיים מה שכתוב "ושמחת בחגך". מכיוון שלבהות שעתיים תמימות בחבורת דרדקים נהיה טיפה משעמם, זמרים אורחים מפציעים מפעם לפעם בכדי לגוון לתת צבע נוסף למופע.

בחול המועד פסח האחרון היו אלו הזמרים שלומי גרטנר שבחר לעשות את הפסח בניו-יורק, הכוכב העולה יוני זיגלבאום וכו כמה מבוגרי מיאמי. גולת הכותרת, למותר לציין היתה ההופעה המרשימה ביותר של פרחי מיאמי עצמם שאף זכתה לכינוי "The new miami experience 2".

ידיד מערכת חסידיניוז, המכונה אלי מונסי, חזר נפעם מהמופע והנציח אותו בשלל תמונות.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הללוי-ה – רון אהרן קרס חוזר עם רגאיי יהודי חדש

המוזיקאי שגדל על ברכי המוזיקה הקלאסית, עבר דרך עולם המוזיקה האלקטרונית וחזר בתשובה כחסיד ברסלב, משחרר סינגל ראשון ומבטיח מתוך פרויקט "תיקון הכללי רגאיי ג'אם" – עיבוד אקוסטי ומלא שמחה למזמורי התהילים

להאזנה ←
שירים חסידיים

הפרויקט של שרון אבילחק בלהיט קיץ תוסס

בעיצומו של הקיץ משיק היוצר המפיק והמעבד המוזיקלי שרון אבילחק את "אבא שלי מלך" – להיט קיץ אנרגטי מקפיץ ותוסס, שכולו הודיה לקב"ה בכל זמן ומקום על הטוב וגם על מה שפחות.

להאזנה ←