מעומקא דליבא: רועי לביא ויוסף נטיב עוטפים באהבה

הסינגל החדש [והרביעי] של פרויקט "מעומקא דליבא" "יעטוף באהבה" נולד ונוצר מתוך השבר הגדול שחווה עם ישראל מאז שמחת תורה. והכוח העצום שלנו הן כפרט והם כעם, להתרומם ולהמשיך בקומה זקופה והמון אהבה בינינו.

בשביל אותן נשמות שנטבחו, בשביל אלו שנפצעו בניסיון לשרוד ולהציל אחרים שלא בהכרח הכירו, בשביל כל החטופים שמתפללים ומייחלים לשובם הביתה במהרה, בשביל אלו שב"ה ניצלו בניסי-ניסים כעדות חיה מהתופת, בשביל החיילים האלופים שלנו שמוסרים את נפשם בכל רגע ורגע, ובשביל דור העתיד שגדל וצומח כאן.

לצורך כך נבחרו שניים לביצוע השיר: רועי לביא – זמר, מוזיקאי, ויוצר ייחודי במוזיקה היהודית. ומי שמנהל את הפרויקט. ויוסף נטיב – אחד היוצרים המסקרנים והמבטיחים של המוזיקה היהודית, שגם אחראי ללחן. וביחד יצרו השניים שילוב של עוצמה ורגש. כשעל העיבוד וההפקה המוזיקלית אחראי אייל מזיג.

מילים: ענת שמש | לחן: יוסף נטיב.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מרדכי שפירא חדש לפורים: "עד דלא ידע"

"עד דלא ידע" החדש, משלב מנגינה חגיגית עם וייב פורימי עכשווי עם עומק רוחני נדיר, מיועד לכל מי שמחפש בחגיגות הפורים לא רק שמחה, אלא גם משמעות.

להאזנה ←
שירים חסידיים

החדש של שי וינר: "תן לי"

"תן לי" הוא שיר- תפילה אישי ועמוק, שבו וינר פונה ישירות אל ריבונו של עולם ומבקש כוח, אומץ וכיוון. לעיתים, וכבר היו דברים מעולם – אדם שמגיע אל התהילה, עלול לפספס את הנקודה שייעד לו ה'

להאזנה ←
אלבומים חדשים

ה"עולמות" של פיני איינהורן באלבום חדש!

"עולמות" הוא מסע בין הנקודות המוזיקליות של פיני 2026, האלבום שמחולק ל3 עולמות שונים, נוסע בין רגש עמוק לבין עולמות הדיפ-האוס, ועד לטראנס חסידי לוהט, ומביא את המאזין ללב של פיני

להאזנה ←