החדש והמדליק של שמואל: "יגיע זמן"

מתברר ששמואל לא נח. שמואל (26) נשוי ואב לשניים גר באפרת, מגיע ממשפחה מוזיקלית, הוא מנגן על שלל כלים (צ'לו, תופים, פסנתר וגיטרה) ובימים אלה עובד על אלבום הבכורה שלו, כותב, מלחין באופן כמעט בלעדי את כל השירים ואף שותף בהפקתם. 

בקולו העדין והמיוחד הוא פורט על אוזנינו, חורש לנו בלב ובאמצעות הכתיבה שלו הוא בועט בבטן.
לאחרונה הוא מפציץ את המדיה בלהיטים קצביים, שמחים ומופלאים. הוא משתף פעולה עם טובי המוסיקאים היהודיים בעולם, וכעת הוא משגר בלדה מרגשת ונוגעת ללב.

בימים המורכבים ליהודים בישראל ובכל העולם, חייבים מעט תקווה. "אין גבול לכאב ולשכול שהצטבר ב DNA שלנו כעם. אבל, גם אין דומה לתקווה שמרחשת לנו בלב", מסביר שמואל. "אנשים שעברו את הגיהינום של השבעה באוקטובר הפכו מאנשים עם תקוות גדולות, לאנשים עם לב שבור ומנופץ, אבל עם ניצוץ שקט בעיניים, ניצוץ של תקווה".

"להם אני מקדיש את המילים האלה – יגיע זמן. יגיע זמן שהלב שנשבר ישוב לפעום, שהתהום הסוערת שנפערה בנפש תמצא לה נחמה. זה כל כך קשה להחזיק את התקווה הזו שהרגשתי שצריך לומר את זה פעמיים. יגיע זמן… יגיע זמן".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

בין סערות החיים לאמונה: דניאל יטיב משיק את ״לגעת בשמיים״

הזמר והיוצר דניאל יטיב משיק סינגל חדש בשם ״לגעת בשמיים״, שיר אישי ומלא אמונה על השאיפה להתקרב לבורא עולם, להתמודד עם אתגרי החיים ולזכור שגם ברגעים המורכבים ביותר תמיד יש מקום לתקווה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שמעון לוי בסינגל מרגש ומפתיע: "בוכה איתך"

החידוש הנוקב של הסינגל החדש, "בוכה איתך": הנטייה הטבעית שלנו היא לחשוב שהשם רוצה אותנו רק כשאנחנו חזקים, מתקדמים ו"מתקנים". לוי שובר את התפיסה הזו בדיוק בפזמון – "הוא צריך אותך, הוא רוצה אותך – כמו שאתה עכשיו, בוכה איתך עכשיו".

להאזנה ←