החדש והמדליק של שמואל: "יגיע זמן"

מתברר ששמואל לא נח. שמואל (26) נשוי ואב לשניים גר באפרת, מגיע ממשפחה מוזיקלית, הוא מנגן על שלל כלים (צ'לו, תופים, פסנתר וגיטרה) ובימים אלה עובד על אלבום הבכורה שלו, כותב, מלחין באופן כמעט בלעדי את כל השירים ואף שותף בהפקתם. 

בקולו העדין והמיוחד הוא פורט על אוזנינו, חורש לנו בלב ובאמצעות הכתיבה שלו הוא בועט בבטן.
לאחרונה הוא מפציץ את המדיה בלהיטים קצביים, שמחים ומופלאים. הוא משתף פעולה עם טובי המוסיקאים היהודיים בעולם, וכעת הוא משגר בלדה מרגשת ונוגעת ללב.

בימים המורכבים ליהודים בישראל ובכל העולם, חייבים מעט תקווה. "אין גבול לכאב ולשכול שהצטבר ב DNA שלנו כעם. אבל, גם אין דומה לתקווה שמרחשת לנו בלב", מסביר שמואל. "אנשים שעברו את הגיהינום של השבעה באוקטובר הפכו מאנשים עם תקוות גדולות, לאנשים עם לב שבור ומנופץ, אבל עם ניצוץ שקט בעיניים, ניצוץ של תקווה".

"להם אני מקדיש את המילים האלה – יגיע זמן. יגיע זמן שהלב שנשבר ישוב לפעום, שהתהום הסוערת שנפערה בנפש תמצא לה נחמה. זה כל כך קשה להחזיק את התקווה הזו שהרגשתי שצריך לומר את זה פעמיים. יגיע זמן… יגיע זמן".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

יהודה לאנגער, הערשי וויינבערגער ושמעיה פישר באלבום לייב חדש "2GETHER"

החיבור הטבעי והחשמל שהורגש באוויר לאורך כל הערב הולידו את הרעיון לתעד את הרגעים הנדירים הללו, וכעת המופע המלא רואה אור באלבום לייב מיוחד תחת השם "2GETHER".

להאזנה ←
שירים חסידיים

"קבץ קבץ" אברומי וינברג משיק סינגל ראשון מהאלבום החדש!

לאחר תקופת עבודה ארוכה באולפן, זה קורה! אברומי משיק בקרוב אלבום חדש, וכעת הוא משחרר את הסינגל הראשון מתוכו "קבץ קבץ" אותו הלחין, ועיבדו אבי ריימי ויאיר בודנר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

סוכות תשפ"ז: הסינגל הכפול של מורדי שפירא

הזמר מרדכי שפירא, מהקולות הבולטים והאהובים במוזיקה היהודית בעולם, משחרר בימים אלה, סינגל כפול ומרגש הכולל שני שירים חדשים: "חננו" (Chaneinu) ו"Just The Way You Are".

להאזנה ←