החדש והמרגש של ישי ריבו: "פורחים לשובם"

גדול יוצרי המוזיקה היהודית של זמננו ישי ריבו, מפתיע בשיר חדש, "פורחים לשובם", מתוך אלבום חדש שנמצא בימים אלה בעבודה מתקדמת.

וכה אמר ישי: ״חברים אהובים מרגש אותי מאוד לשתף אתכם בשיר חדש, שעבורי – ממש כמו התקופה האחרונה – נושא בתוכו את הכאב אבל גם את הצמיחה. את האין, אבל גם את היש. ומעל לכל את האמונה שהכל עוד יתהפך לטובה. ראש חודש אדר היום, ובחוץ תחילתו של אביב מלבלב, הלוואי וכל מה שקמל יפרח שוב. ושבקרוב נשיר שיר חדש של גאולה שלמה. אמן״.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

האדמו"ר הכווין ובנצי שטיין הלחין: 'רווח והצלה יעמוד ליהודים'

ערב ימי הפורים וזמן המלחמה, בתוך כל הלחץ והפחד. קבלו לחן מקפיץ ומשמח שהולחן ע"י הבעל מנגן ר' בנצי שטיין, בסעודת מלווה מלכה לפני שבוע בביתו של תומך התורה הנגיד ר' בערי וייס בניו יורק.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"זושא" חוזרת עם סינגל חדש: "הכל יכול להשתנות"

להקת 'זושא', שכבשה את לבבות המאזינים בעולם היהודי עם להיטי הענק שלהם ביניהם הלהיט "הנני" שהפך לפס הקול של התקופה האחרונה, בסינגל חדש לפורים אבל לא רק – "הכל יכול להשתנות".

להאזנה ←