מופע הצלה השנתי בתיאטרון ירושלים: דדי וליפא

מופע הגאלה השנתי למען ארגוני ההצלה בארץ הקודש מתקיים זו השנה השישית ברציפות, כמידי חול המועד סוכות בתיאטרון ירושלים. עם השנים הספיקו להופיע שם ענקי הזמר החסידי כמו אברהם פריד, יעקב שוואקי, שלומי גרטנר ואחרים.

השנה, הפקת הארוע מפתיעים עם צמד ענקים לא שגרתי: דדי גראוכר וליפא שמלצער, אליהם יצטרף כזמר אורח אלי שוובעל מלהקת 'לב טהור'. עמירן דביר ותזמורתו ילוו את הארוע.

יום שלישי, ליל הושענא רבה, בשעה 19:30 בתיאטרון ירושלים, רח' מרכוס 20. כרטיסים ניתן להשיג בטל. 02-5004123.

ליפא ודדי

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

באווירת החג: מרדכי שפירא משיק את סינגל חדש – "אש"

השיר, הכתוב כולו באווירת החג ובמסר של אור ותקווה, נכתב והולחן על ידי שפירא עצמו. על העיבוד וההפקה המוזיקלית הופקד המעבד והמפיק המוכשר דן קנטר, שיצר יחד עם שפירא המנון חנוכה קצבי

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים אלטר מארח את גדולי הזמר "לחיים חנוכה"

הזמר חיים אלטר יוצא לקריירת סולו, ומשיק קליפ בכורה "לחיים חנוכה" בו הוא מארח צמד שמות מהנחשבים בתעשיית המוזיקה החסידית שמרנית – אהרלע סאמעט וחיים פולק.

להאזנה ←