מופע הצלה השנתי בתיאטרון ירושלים: דדי וליפא

מופע הגאלה השנתי למען ארגוני ההצלה בארץ הקודש מתקיים זו השנה השישית ברציפות, כמידי חול המועד סוכות בתיאטרון ירושלים. עם השנים הספיקו להופיע שם ענקי הזמר החסידי כמו אברהם פריד, יעקב שוואקי, שלומי גרטנר ואחרים.

השנה, הפקת הארוע מפתיעים עם צמד ענקים לא שגרתי: דדי גראוכר וליפא שמלצער, אליהם יצטרף כזמר אורח אלי שוובעל מלהקת 'לב טהור'. עמירן דביר ותזמורתו ילוו את הארוע.

יום שלישי, ליל הושענא רבה, בשעה 19:30 בתיאטרון ירושלים, רח' מרכוס 20. כרטיסים ניתן להשיג בטל. 02-5004123.

ליפא ודדי

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

"קברי הצדיקים" – סנדי דינקל משיק גרסה ווקאלית

עם תחילת ימי הספירה, מגיש סנדי דינקל ביצוע ווקאלי ללהיט שלו "קברי הצדיקים". השיר עוסק בזיקה המתמשכת של עם ישראל בעיקבתא דמשיחא לצדיקים ולקברי הצדיקים

להאזנה ←
שירים חסידיים

'עושה השלום': דיויד טויב ורפאל מדמון עם גרסה ווקאלית

הדואט המוצלח של הזמר המזרחי רפאל מדמון והזמר החסידי דיויד טויב – "עושה השלום" – אותו כתב והלחין דוד יצחק המוכר מפרוייקט 'שירת התהילים', כעת בגרסה ווקאלית.

להאזנה ←