משה לאופר מנגן חב״ד: כעת האלבום החמישי

13 שנים אחרי שהאלבום הראשון בסדרה ראה אור, גדול המעבדים משה לאופר והמפיק לוי"ק טובול עושים זאת שוב ומציגים אלבום משובח, מלא ביצירות מוסיקליות מרהיבות על טהרת חסידות חב"ד. מרגש יותר, סוחף יותר, משמח יותר שמתעלה על קודמיו בסדרת ׳משה לאופר מנגן חב״ד׳.

ארבעת האלבומים הראשונים בסדרה עשו היסטוריה מוזיקלית; הם נמכרו בעשרות אלפי עותקים, הפכו לפריט חובה בכל בית יהודי וכמה ניגונים מתוכם הפכו ללהיטי חתונות. גם הפעם, בחרו מפיקי האלבום בניגונים מרגשים המעוררים את הנפש ובידי האמן של משה לאופר הם קיבלו גוונים חדשים.

באלבום החדש משתתפים מקהלת הילדים הפופולרית מאולפני 'שבח' של יוסי גליק ("יונגערליך") החזן אריה לייב הורביץ ומנחם לוי לצד מקהלת 'ידידים' העולמית בניצוחו של יעקב רוטבלט. גם בני לאופר תרם מכישוריו המוזיקליים בעיבוד מחרוזת שירי י״א ניסן שחוברו בשנים האחרונות.

עשרות קולות, עשרות כלים ומבחר מיוחד של ניגונים עתיקים, חלקם מוכרים, וחלקם שקצת פחות ידועים בציבור הרחב, שהולחנו על-ידי אדמו״רי חב״ד לדורותיהם ועל-ידי גדולי החסידים, בהפקה חדשנית ובסאונד עכשווי – והתוצאה מרהיבה.

באלבום נוטלים חלק טובי הנגנים מישראל, בהם: ברק אהרון, אלון הלל, אבי סינגולדה, אלי לאופר, דור אסרף, גולן קולש, דני פלאם מניו יורק, ונגני התזמורת הפילהרמונית הישראלית של משה לאופר.

לחצו PLAY להאזנה לשיר מתוך האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מיטב השמות חוברים לפרוייקט חדש "סוכות אויפן סטייג'"

בפרוייקט משתתפים: שמוליק קליין, שמחה בירנהאק, יענקי אויש, שימי קפלן, שיעלה רוט, מנדי רוט ומוישי הולצמן, יחד עם מקהלת רוממו, ובעיבוד מוזיקלי של מוישי יאקאב

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים דייטש ויידל’ה אלטר מגישים:"הייליגע אבות"

המעבדים חיים ויידל’ה ממשיכים בשיתוף פעולה השני והפעם עם הסינגל "הייליגע אבות". מתוך מטרה לאחד בין סגנונות המוזיקה של השניים, ולהביא תוצר מיוחד חדשני ונוגע כאחד, כשעל המילים והלחן יידל’ה, והקולות והעיבוד המהודק של השניים יחד.

להאזנה ←