שיר החתונה של עקיבא מרגליות: שוש אשיש

מיזם המוזיקה "מרגליות וחברים", משחרר פרק נוסף בסדרה המדוברת, והפעם פרק 4 – עם שיר חתונה קלאסי – "שוש אשיש". השיר, הוא להיט ריקודים מבטיח לחתונות הבאות שיבואו על כולנו לשמחה.

שלא כמו שאר השירים בפרויקט, הלחן הפעם של עקיבא מרגליות והעיבוד של יואלי דיקמן. "לפני 23 שנים הלחנתי את השיר, דודי ביקש שאלחין שיר לכבוד חתונת בנו. בשיר יש שילוב מעניין, נגיעות קטנות של מוזיקה מזרחית מסיבה פשוטה ומשמחת: אם החתן אשכנזי ולכלה יש צד מזרחי, כדאי שיהיה חיבור גם במוזיקה עצמה…"

עד כה, את "שוש אשיש", ביצע עקיבא לעיתים רק בקרב המשפחה. כבר זמן מה שהשיר סומן להיות בפרויקט, ויואלי התגייס לכתוב לו עיבוד עכשווי מפואר, כיאה לשיר חתונות תוסס וקצבי שנועד לשמח חתנים וכלות בצאתם למסע בניית בית בישראל.

בפרויקט "מרגליות וחברים" יצאו כבר שלושה שירים  בפרויקט: "ואשא" עם ישי לפידות והמועצת, ו"בלב שלם" עם חיים ישראל בלחן של משה מרגליות, "בריאה אחת" עם דוד ד'אור. כעת הוא משחרר את "שוש אשיש" בביצועו שלו. 

עקיבא מרגליות, מתגורר בבית אל, חי את המוזיקה כותב ומופיע עוד כשלמד בישיבה, משמח בערבים באירועים, ומלמד בבוקר מוזיקה את הצעירים. מאחוריו 4 אלבומים לפחות, ושירים חסידיים רבים.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

שמחה אברמצ'יק בסינגל סולו ראשון – "תהילה לדוד"

שמחה אברמצ'יק יוצא לראשונה בסינגל סולו מקורי – "תהילה לדוד". השיר, בסגנון דיפ-האוס ייחודי, ממשיך את הקו המוזיקלי המזוהה איתו ומביא צבע חדש למוזיקה היהודית.

להאזנה ←