"היימישע געזאנגען" – אלבום חדש של אוצר ניגונים לימי הספירה

היימישע געזאנגען

לצערנו מאז נפטרו שנים-עשר אלף זוגי תלמידיו של רבי עקיבא, התעטפו ימי ספירת העומר במעטה של אבלות ועימם האיסור לשמוע כלי נגינה. כמיטב המסורת, גם השנה שלל אלבומים ווקאלים נטולי מוסיקה רואים אור במטרה לעמעם במקצת את תחושת האבלות.

הראשון שבהם שרואה אור השנה הוא "היימישע געזאנגען" מבית מרמ מיוזיק, עם מיטב הניגונים החסידיים בביצועים מיוחדים לימי הספירה של הסולנים יואל פאלוואוויטש, שרולי גרין (אחיין של ליפא), חיים בלומנפלעלד וילד פלא בלווי מקהלת בניצוחו של מוישי קרויס. 22 רצועות שהם למעלה מ-80 דקות מכיל האלבום.

לחצו PLAY להאזנה למיקס משירי האלבום
[audio:https://www.chasidinews.com/audio/heimishsampler.mp3]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ניגון לשבת קודש עם יוסי ויינר ושרגא פראנק

ניגון לשבת קודש הוא ניגון עתיק ומיוחד בעיבוד שכולו רגש וטוהר של הגיטריסט המוכשר יוסי ויינר, שמלווה בנגינתו המרגשת והיהודית של אמן הקלרינט שרגא פראנק.  

להאזנה ←
שירים חסידיים

דוד בן ארזה משיק סינגל חדש: “תְּהִלִּים"

במהלך השיר מציג דוד את הזוית האישית שלו ל"תהילים" כמקור כוח שמלווה אותו ברגעים של שבירה והצפה: “בימים הארוכים העצובים קורא פסוקים… בלילות השבורים כותב שירים וזה עוזר לי”.

להאזנה ←